Városlista
2022. augusztus 7, vasárnap - Ibolya

Hírek

2013. Április 20. 08:22, szombat | Helyi
Forrás: lvp

Játékos beiratkozás a Bánomi Óvodában

Játékos beiratkozás a Bánomi Óvodában

Óvodai beiratkozást tart a Bánomi Óvoda hétfőn és kedden. Amíg a szülők érdeklődhetnek és beíratják gyermekeiket, addig a kicsik kézműves játékokkal szórakozhatnak.

Ovi angol, ovi foci, néptánc, hittan, környezeti kultúra ápolás, kirándulások, úszásoktatás és múzeumlátogatások, mindezekről a lehetőségekről is beszélnek hétfőn és kedden a Bánomi Óvoda pedagógusai, akik nemcsak a szülőket várják a beiratkozásra, hanem a gyerekeket is, akik kézműves játékokon vehetnek részt.

Az óvodapedagógusok bármely korosztály megjelenésére számítanak, mottójuk pedig:

„Itt minden érted van, érezd jól magad!”

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.