Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. November 14. 04:47, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Játékos kalandok november végén Esztergomban

Játékos kalandok november végén Esztergomban

Ismét megtartja izgalmas, kisgyermekes családoknak szóló programját, a LogiKaLandot az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány november végén. A program ingyenes, célja a logikai készségek játékos fejlesztése.

A 10-15 állomásból és különféle játékokból álló LogiKaland programsorozat, elsősorban 3-12 éves gyermekek és családjaik körében népszerű. A játékok mindegyike kreatív gondolkodást és szellemi munkát igényel, a megoldásokhoz szükség van a játékosok logikai és matematikai képességeire, találékonyságukra. Az egyes feladatok csapatban is megoldhatók, játékosan juthatnak a résztvevők a közösség élményéhez. Minden állomáson egy-egy önkéntesük segíti a feladatok megoldását, a játékok visszarendezését a következő csapat számára.

A játékosok egy pecsételő füzettel haladnak az állomásokon, a kalandozás végén kis jutalmat kapnak a résztvevők.

Ízelítő a játékokból: Labirintusok- Manóka ugrál - Menü Manóka buliján - Melyik házban laknak az állatok? – Mézeskalácsház – Fogaskerekek – Játékbarlang - Távirányítós autók - Elektromos készletek – Lézerépítő - Mágnesek világa - Furfangos barkács - Építés mérlegre - Melyik a nehezebb? – Kapla - Logivár - Tervezz és mérj - Manóka fürdőszobája - Csomagoljuk a Rubik kockát! – Szabaduló szoba – Sudoku - Logikai feladványok - Trükkös kérdések - Golyópálya.

A PROGRAM IDŐPONTJA: 2019. november 23. 14:00-17:00
HELYSZÍNE: Árpád-házi Szent Erzsébet Iskola

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT