Városlista
2022. augusztus 19, péntek - Huba

Hírek

2022. Április 07. 16:14, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Játékpisztollyal fenyegetőző fiatalokkal szemben indult eljárás Szekszárdon

Játékpisztollyal fenyegetőző fiatalokkal szemben indult eljárás Szekszárdon

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak eljárást Szekszárdon egy 17 és egy 19 éves fiatal ellen, aki április 1-jén buliból játékpisztollyal fenyegetőzött - közölte honlapján a rendőrség.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében azt írta: a fiúk egy áruház parkolójában egy autóból kihajolva fenyegették az embereket. A gépkocsit és az abban utazó öt fiatalt egy belejelentés után rövidesen elfogták, kettejüknél egy-egy műanyag játékpisztolyt találtak a rendőrök.

Az öt fiatalt előállították, két fiút gyanúsítottként hallgattak ki, akik "bulinak" gondolták tettüket.

A közleményben megjegyezték, bár nem valódi fegyverrel hadonásztak, másokban riadalmat keltettek, és bűncselekményt követtek el.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 19. 08:04, péntek | Belföld

NAK: természetkárosítás nélkül is kielégíthető a tűzifaszükséglet

A magyarországi erdészetek a megnövekedett tűzifaszükségletet is ki tudják elégíteni természetkárosítás nélkül - hangsúlyozza a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) csütörtöki közleményében.

2022. Augusztus 19. 07:00, péntek | Belföld

Extra szondákkal is figyeli a légkört a tűzijáték előtt

A légkör pontosabb, alaposabb feltérképezésére extra szondákat enged fel a következő napokban az Országos Meteorológiai Szolgálat, hogy segítsék a hétvégi ünnepi programokra készülődőket.

2022. Augusztus 19. 05:00, péntek | Belföld

Csapadékosra fordul az időjárás az ünnepi hétvégén

Csapadékosra fordul az időjárás az ünnepi hétvégén, lehűlésre, heves zivatarokra, viharos szélre is számítani kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

2022. Augusztus 18. 18:15, csütörtök | Belföld

Online ügyfélszolgálat indult a családtámogatások még egyszerűbb igénybevételéhez

Online ügyfélszolgálat indult a családtámogatások még egyszerűbb megismeréséhez, igénybevételéhez - közölte közösségi oldalán a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára csütörtök reggel.