Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Január 31. 17:10, hétfő | Bulvár
Forrás: infovárosok

Jó hangulatú összejövetellel indította az évet a Prémium Média Válogatott

Jó hangulatú összejövetellel indította az évet a Prémium Média Válogatott

Egy jó hangulatú csapatépítővel indította Sárbogárdon a 2022-es esztendőt a Prémium Média Válogatott.

A rendezvény első napján a meghívottak egy vacsorával egybekötött borkóstolón vettek részt a Rádi dűlőben, másnap pedig egy disznóvágást követően az előadó művészek rögtönzött műsorral kedveskedtek vendéglátóiknak.

Az eseményre többek között ellátogatott a Barátok Közt Novák Lacija, Tihanyi Tóth Csaba; Beleznay Endre, Palcsó Tamás, Haddad Henrik (Ricky), Lisztes Krisztián,Keller József ,Szeiler József az X-Faktorból ismert Ács Cintia, Cozombolis, Vajtó Lajos, de elfogadta a meghívást Varga Viktor, Uszkó László ,Lui Világrekorder bűvész valamint Sipos Tamás is.

„Most fogadott magába a Média Válogatott, elfogadtam a meghívásukat, amit jól tettem, mert ez egy fantasztikus, vicces brigád – árulta el a Prémium Média & Sport Management Zrt. érdeklődésére Varga Viktor. – Rég ökörködtem ennyit. Egy nagyon jó borkóstolón is részt vettünk, nem is igazán ittam még ilyen finom és ízes borokat. Aztán beavatási feladatokon is átestem: én húztam ki a disznót a fülénél fogva, szamáron lovagoltam, de persze rendes lovon is. Gyerekkoromban sok disznóvágáson vettem részt, lévén vidéki vagyok. Nem élveztem ezt akkor, felnőttként viszont meg jött az értelme. A humor egy kis ivászattal megspékelve elfeledteti azokat a mindennapokat, amiket mostanában megél az emberiség. Ez egy felhőtlen buli volt” – magyarázta Varga Viktor, aki a jövőben több eseményen is feltűnik majd a Prémium Média Válogatottal előadóként, s majd sportemberként is, ha teljesen felépül a lábtöréséből.

Sipos Tamás, az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja Haddad Henkrik (Ricky) invitálására látogatott el Sárbogárdra, a két előadóművész ugyanis közösen részt szokott venni különböző sporteseményeken. „Én a disznóvágásra mentem le, de volt egy kis alkalom a dalolásra is, így többedmagammal én is felléptem. Az egész szuper hangulatban telt. Nagyon sok disznóvágáson voltam már, de mindig úgy megyek, amikor már lebökték az állatot, azt részét nem bírom” – jelentette ki a Jattos Tomi néven is ismert művész, aki azért kivette a maga részét a munkából is, hiszen húst darabolt, s tésztát is gyúrt a kenyérhez.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.