Városlista
2023. január 29, vasárnap - Adél

Hírek

2013. November 12. 07:28, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Jó kis családi program a betörés Kertvárosban

Jó kis családi program a betörés Kertvárosban

Bíróság elé állhat az az apa és fia, akik a közelmúltban Esztergom-Kertvárosban törtek be egy használaton kívüli épületbe. A polgárőrök lebuktatták, a rendőrök elfogták, most pedig a bíró fogadja majd őket.

Bíróság elé állítási javaslattal fejezte be a rendőrség az eljárást az ellen a két férfi ellen, akik még október 19-én Esztergom-Kertvárosban egy használaton kívüli épületből akartak különböző használati tárgyakat eltulajdonítani. Az 54 éves K. Péter az ingatlan egyik betört ablakán mászott be, miközben fia, K. Attila a ház előtt figyelt. Miután az apa semmi értékeset nem talált, kimászott az épületből. Ekkor érték tetten őket az Esztergom-Kertvárosban járőrszolgálatot teljesítő polgárőrök. Értesítették a rendőrséget és az egyenruhások kiérkezéséig visszatartották az apát és 20 éves fiát. A két férfit a járőrök előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásukon mindketten elismerték a bűncselekmény elkövetését. K. Péter és K. Attila ellen lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, melyet bíróság elé állítási javaslattal küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 28. 13:41, szombat | Helyi

Aranytömbökké olvasztották a lopott arany granulátumot a tolvajok

Aranytömbökké olvasztották a lopott arany granulátumot a tolvajok, akikkel szemben a Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség emelt vádat.

2022. December 24. 19:28, szombat | Helyi

Elégedetten zárja az évet a Kivirágzó Esztergomért Alapítvány

Köszönik Mindenkinek az eddigi bizalmat, támogatást és a sok lehetőséget. Jövő tavasszal újult erővel folytatják.

2022. December 16. 14:34, péntek | Helyi

SIKERES KIÁLLÍTÁSOK AZ EUROHÍD ALAPÍTVÁNY SZERVEZÉSÉBEN

Az Eurohíd Alapítvány 2021 végén szomorú szívvel hagyta el a kiállításoknak majd 10 esztendeig otthont adó Rondella Galériát.

2022. December 15. 14:26, csütörtök | Helyi

Esztergomi intézményt is támogat a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. mintegy 600 ezer forinttal támogatta az Esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumot, melyből okostáblát vásároltak a kémiaterembe. Az oktatást segítő eszközt december 14-én, szerdán adták át.