Városlista
2022. október 5, szerda - Aurél

Hírek

2013. November 12. 07:28, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Jó kis családi program a betörés Kertvárosban

Jó kis családi program a betörés Kertvárosban

Bíróság elé állhat az az apa és fia, akik a közelmúltban Esztergom-Kertvárosban törtek be egy használaton kívüli épületbe. A polgárőrök lebuktatták, a rendőrök elfogták, most pedig a bíró fogadja majd őket.

Bíróság elé állítási javaslattal fejezte be a rendőrség az eljárást az ellen a két férfi ellen, akik még október 19-én Esztergom-Kertvárosban egy használaton kívüli épületből akartak különböző használati tárgyakat eltulajdonítani. Az 54 éves K. Péter az ingatlan egyik betört ablakán mászott be, miközben fia, K. Attila a ház előtt figyelt. Miután az apa semmi értékeset nem talált, kimászott az épületből. Ekkor érték tetten őket az Esztergom-Kertvárosban járőrszolgálatot teljesítő polgárőrök. Értesítették a rendőrséget és az egyenruhások kiérkezéséig visszatartották az apát és 20 éves fiát. A két férfit a járőrök előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásukon mindketten elismerték a bűncselekmény elkövetését. K. Péter és K. Attila ellen lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, melyet bíróság elé állítási javaslattal küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 16:43, csütörtök | Helyi

Technológiai korszerűsítés megvalósítása a C-SPED 84 Kft.-nél

C-SPED 84 Kft. az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 120,32 millió forint feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült.

2022. Szeptember 28. 08:36, szerda | Helyi

A Grand Hotel Esztergom csapatába Recepcióst keresünk!

A szálloda – a Continental Group üzemeltetésében – a város központjában épült, a Mária Valéria hídra felvezető Táncsics utcában, a Prímás-szigeten.

2022. Szeptember 26. 09:17, hétfő | Helyi

Már Esztergomban és környékén is házhoz szállít a Tesco