Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Február 28. 11:35, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Jogsi nélkül, részegen lopott autót

Jogsi nélkül, részegen lopott autót

Egy 23 éves férfi ellen engedély nélküli vezetés, valamint jármű önkényes elvétele miatt indítottak eljárást az esztergomi rendőrök.

A rendőrségre 2022. február 27-én hajnalban érkezett a bejelentés, hogy Esztergomban, a Simor János utcában egy kocsiban, aminek be van törve az ablaka fekszik valaki.

A helyszínre érkező járőrök azt látták, hogy a bejelentés alapján azonosított gépjármű elindult, majd nemsokára a közeli parkolóban megállt és egy férfi szállt ki belőle, aki sietve próbált menekülni. Az egyenruhások azonnal utána eredtek és igazoltatták.

Az iratok ellenőrzése során kiderült, hogy nincs vezetői engedélye és a jármű nem az övé, azt a tulajdonos engedélye nélkül vitte el. Az egyenruhások vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett, ezért ittas vezetés miatt eljárást indítottak ellene.

A 23 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol engedély nélküli vezetés miatt, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása végett szabálysértési őrizetbe vették.

A nyomozók gyanúsítottként is kihallgatták, ellene jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Fotó: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.