Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Augusztus 01. 07:53, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Jogsija sem volt, meg még ivott is – megint több ittas vezető bukott le

Jogsija sem volt, meg még ivott is – megint több ittas vezető bukott le

Egy 28 éves férfi motorozott Piliscséven a minap. A rendőrök megállították és kiderült nincs is jogsija, ráadásul még ivott is. Nem ő volt az egyetlen a megyében.

A Komárom-Esztergom megyei rendőrök újabb 5 főt szűrtek ki a forgalomból.
A dorogi rendőrök vasárnap 22 óra 58 perckor Piliscsév belterületén igazoltattak egy segédmotoros kerékpárral haladó férfit. Megállapították, hogy a 28 éves piliscsévi lakos vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A járőrök a fiatalembert szondáztatták, majd a pozitív eredmények miatt mintavételre előállították.

A dorogi rendőrök elvették vezetői engedélyét annak a férfinak, akit hétfőn 13 óra 20 perckor Kesztölc belterületén ellenőriztek. Az 53 éves férfit a szondáztatást követően ittasság gyanúja miatt mintavételre előállították.

Az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, az 57-es hétfőn 7 óra 30 perckor észlelték, majd a 64-es kilométerszelvény pihenőjébe vezették ki a rendőrök azt a járműszerelvényt, amelynek vezetője „cikázva” haladt a sztrádán. A járőrök megállapították, hogy félpótkocsi műszaki érvényessége lejárt, azt a forgalomból ideiglenesen kivonták. A sofőrrel szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították. A rendőrök a 63 éves törökszentmiklósi lakos vezetői engedélyét, valamint a félpótkocsi hatósági jelzését, forgalmi engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

Szintén ittasan vezette járművet az a 28 éves császári lakos, akit hétfőn 8 óra 31 perckor ellenőriztek az oroszlányi rendőrök. A férfivel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

Tatán a Baji úton igazoltattak a rendőrök egy 28 éves bolgár állampolgárt. A férfi hétfőn 18 óra 37 perckor ellenőrizték, amikor Mercedes típusú járművével haladt. A külföldivel szemben ittasság gyanúja merült, részére közigazgatási bírságot szabtak ki.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT