Városlista
2024. június 23, vasárnap - Zoltán

Hírek

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi
Forrás: Richter Gedeon Nyrt.

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.

Az Esztergomi út mellett található parkolóban, a 9-től 12 óráig tartó program során a résztvevők betekintést nyerhetnek a tűzoltók mindennapjaiba, megtekinthetik a gépjárműveket és az oltáshoz szükséges eszközöket. Mindemellett lehetőség lesz valódi tűz eloltására is, ahol a gyerekek szüleikkel együtt bizonyíthatnak.


Ha Ön és gyermeke kíváncsi a tűzoltók munkájára, ha szeretnék közelebbről is megnézni a dorogi gyáregységnél található tűzoltóautókat, felszereléseket, akkor látogassanak ki május 25-én, szombat délelőtt a Richter Tűzoltó Gyereknapra! A szervezők a rendezvényt hatalmas szirénázással nyitják meg 9 órakor.

Címkék: dorog, gyereknap, richter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.