Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2023. Március 07. 20:38, kedd | Belföld
Forrás: Ügyészség

Jókora állast kapott egy fiatal a győri éjszakában - Videó

Jókora állast kapott egy fiatal a győri éjszakában - Videó

Vádat emelt a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség azzal a három fiatallal szemben, akik egy évvel ezelőtt összevertek egy fiatalembert az egyik győri szórakozóhely előtt.

A vádirat szerint a három 16 és 18 év közötti fiatal szóváltásba került egy 21 éves férfival. Körbevették, majd a földre vitték, ahol egyikük fejbe, egy másik terhelt pedig hasba rúgta.

A megtámadott férfi ezután csak segítséggel tudott felállni és szédelegve mozgott. A fiatalok pár perc múlva visszamentek hozzá, egyikük ismét megrúgta, majd egy másik leütötte. A megvert fiatalember 6-8 hét alatt gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség súlyos testi sértés, és csoportosan elkövetett garázdaság miatt állítja bíróság elé az elkövetőket, akik akár négy és fél évet is kaphatnak a halmazati szabályok miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére