Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Január 06. 15:41, kedd | Helyi
Forrás: KEMRFK

Jól megszervezett betörés Nyergesen – mégis elkapták őket - VIDEÓ

Jól megszervezett betörés Nyergesen – mégis elkapták őket - VIDEÓ

Mobiltelefonokat, tableteket és fényképezőgépeket akart ellopni három férfi Nyergesújfalu egyik üzletéből január 5-én hajnalban. A boltot nem tudták elhagyni, a rendőrök a helyszínen elfogták mindhárom gyanúsítottat.

A 31 éves nyírbogáti H. Róbertet és a 34 éves oroszlányi Cs. Józsefet a riasztást követően az üzletbe elsőként érkező Berkes Péter törzsőrmester szólította fel megadásra, majd az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói az áruháztól nem messze elfogták a csapat harmadik tagját, az 51 éves tatabányai V. Istvánt is.

Jól megszervezett betörés Nyergesen – elkapták őket a rendőrök - VIDEÓ

A rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi közül kettő befeszítette az üzlet vészkijáratát és egyenesen a műszaki részleg felé ment, ahol utazótáskákba pakolták az ott talált műszaki eszközöket, miközben harmadik társuk egy közeli parkolóban figyelte a riasztó hatását és a rendőrök érkezését.

A három férfit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrök előállították, gyanúsítotti kihallgatásuk január 5-én délután fejeződött be, majd az Esztergomi Rendőrkapitányság őrizetbe vette H. Róbertet, Cs. Józsefet, valamint V. Istvánt és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.