Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2013. Szeptember 12. 08:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Jön az újabb Suzuki modell Esztergomból

Jön az újabb Suzuki modell Esztergomból

Még alig indult be az új SX4 S-Cross gyártása, máris szárnyra kapott a hír, hogy jöhet az újabb Suzuki modell az esztergomi gyárból. Ráadásul ismét egy szabadidő-terepjáró gördülhet le a gyártósorokról.

Múlt héten mutatta be ünnepélyesen legújabb modelljét az SX4 S-Crosst a Suzuki Esztergomban, a márka pedig már úgy tűnik, hogy gőzerővel dolgozik következő nagy dobásán. Pontosabban már be is mutatta Frankfurtban az autó iV-4-re keresztelt tanulmányát, melynek szériaváltozatát, első információk szerint, Esztergomban gyártják majd.

Az iV-4 az új SX4-nél némileg kisebb szabadidő-autó, amelyet a japánon a kategóriájának legkisebb szén-dioxid-kibocsátású modelljei közé tervezik. Az elképzelések alapján készül majd belőle összkerékhajtású változat is. A 4215 milliméter hosszú, 1850 milliméter széles és 1665 milliméteres autót leendő tulajdonosai az igények alapján testre is szabhatják maguknak, így a vásárolók egyedi külső és belső színkombinációkat is rendelhetnek majd. Várhatóan az iV-4-es első szériamodelljei 2015-ben gurulhatnak le az esztergomi gyártósorokról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.