Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Április 28. 05:02, szombat | Belföld
Forrás: infovárosok

Jótékonysági gyűjtésbe kezd az Irigy Hónaljmirigy - VIDEÓVAL

Jótékonysági gyűjtésbe kezd az Irigy Hónaljmirigy - VIDEÓVAL

Plüssgyűjtő akcióval segít a rászoruló gyerekeknek az Irigy Hónaljmirigy! Jótékonykodásra buzdítja rajongóit hazánk legnépszerűbb paródia zenekara, akik élő koncertjeik helyszíneire várják a felajánlásokat.

A játékokat egy gyerekeket támogató szervezetnek ajánlják fel majd év végén.
„Az ötletet egy külföldről indult jótékonysági kampány adta, amikor a szurkolók a hokimeccseken az első gól után a pályára dobálják be az otthonról hozott plüssfigurákat” – kezdte Sipos Peti.

„Mi az élő koncertjeink helyszínein várjuk országszerte a plüssöket, ahol a buli egy adott pontján arra buzdítjuk a közönséget, hogy dobálják fel a színpadra a játékokat. A felajánlásokat folyamatosan gyűjtünk majd, és év végén egy gyerekeket segítő szerveztetnek adjuk át. A koncertek listáját a Facebook oldalunkon frissítjük, és reméljük sok emberhez eljut majd a felhívás!” – tette hozzá az énekes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről