Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Április 18. 11:02, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Jubilál a Várszínház – Különleges programok a 30. évadban

Jubilál a Várszínház – Különleges programok a 30. évadban

Udvaros Dorottya, Ónodi Eszter, L' art pour l' art Társaság, Horányi Juli, Tóth Vera, Tóth Gabi, ExperiDance, Cseh Tamás és Rejtő Jenő megidézése a színpadon Esztergomban a Várszínház idei, 30. évadában.

Népszerű színészek, előadók, hazai és határon túli színházak és visszatérő fellépők köszöntik az Esztergomi Várszínház 30. szezonját.

A nyitóelőadás július 7-én a soproni teátrum Ha mi holtak feltámadunk című produkciója lesz Szilágyi Tibor főszereplésével.

Sopron mellett Temesvár is bemutatkozik majd az ünnepi szezonban, a Csiky Gergely Állami Magyar Színház a Futótűz című darabot hozza el Esztergomba.

A jubileumi évadban különböző produkciókkal visszatér a legendás játszóhelyre Udvaros Dorottya, Ónodi Eszter, Érdi Tamás, a L' art pour l' art Társaság, Horányi Juli, és találkozhat a közönség Sebő Ferenccel, Vidnyánszky Attiláva is.

A szervezők megemlékeznek Cseh Tamásról, Rejtő Jenőről, valamint különleges esten láthatják a nézők a Quimby-slágerekre épülő Megadom magam című musicalt. A műfaji sokszínűség jegyében jön a Nemzeti Színház, a komáromi, a kecskeméti teátrum is a Duna kapujába köszönteni a várszínházat.

A Bazilika előtti nagyszínpadon augusztus 16-án az ExperiDance Ezeregyév című produkciója látható, és az ünnepi évad zárásaként nagyszabású koncerten augusztus 18-án Tóth Vera & Budapest Jazz Orchestra lép fel kiegészülve a Color Symphonic vonósaival és természetesen testvérével, Tóth Gabival.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.