Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Május 05. 05:00, péntek | Helyi
Forrás: police.hu/infoesztergom.hu

Jutalmazás után jöhet a döntő az esztergomi Tóth család számára

Jutalmazás után jöhet a döntő az esztergomi Tóth család számára

Megjutalmazta a közlekedésbiztonsági vetélkedő dobogós helyezettjeit a megyei rendőrség a minap Tatabányán. Az esztergomi Tóth Zoltán és családja pedig készül az országos döntőre.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága április 22-én a tatabányai Skoda márkaképviselet telephelyén rendezte meg a „Közlekedik a család” elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedő megyei döntőjét.

Milus Gábor ezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese, valamint Sólyáné Farkas Friderika alezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője és Zsoldos Lajos a Porsche Tatabánya márkaképviselet vezetője május 3-án adta át a jutalmakat az első három helyezett családnak.

A versenyen a legeredményesebbnek az esztergomi Tóth Zoltán és családja bizonyult. Ők képviselik megyénket a közlekedésbiztonsági vetélkedő országos döntőjén.

Második helyen a tatabányai Dornyi László és családja végzett. A harmadik helyen holtversenyben a vértesszőlősi Besenyei Gábor és családja, valamint a tatabányai Tóth Csaba és családja végzett.

Megyénket így az esztergomi Tóth Zoltán és családja képviseli majd az országos döntőben, melynek fődíja az új Skoda Rapid Spaceback lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.