Városlista
2023. február 6, hétfő - Dóra

Hírek

2014. Január 03. 07:36, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Kábszer a zokniban – bukta Kertvárosban

Kábszer a zokniban – bukta Kertvárosban

Kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök egy tokodaltárói férfi zoknijában csütörtökön Esztergom-Kertvárosban. A férfi nemcsak rejtegette, de előtte fogyasztotta is.

Esztergom-Kertvárosban igazoltattak a helyi járőrök egy 27 éves férfit csütörtökön. Viselkedése miatt az egyenruhások gyanították, hogy tudatmódosító szert fogyaszthatott, ezért iratainak ellenőrzése után ruházatát is átvizsgálták. A férfi zoknijában egy zacskóban kábítószergyanús növényi származékot találtak, ezért előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. A férfival szemben kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott. K. S. ellen – szabadlábon hagyása mellett – kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 24. 19:28, szombat | Helyi

Elégedetten zárja az évet a Kivirágzó Esztergomért Alapítvány

Köszönik Mindenkinek az eddigi bizalmat, támogatást és a sok lehetőséget. Jövő tavasszal újult erővel folytatják.

2022. December 16. 14:34, péntek | Helyi

SIKERES KIÁLLÍTÁSOK AZ EUROHÍD ALAPÍTVÁNY SZERVEZÉSÉBEN

Az Eurohíd Alapítvány 2021 végén szomorú szívvel hagyta el a kiállításoknak majd 10 esztendeig otthont adó Rondella Galériát.

2022. December 15. 14:26, csütörtök | Helyi

Esztergomi intézményt is támogat a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. mintegy 600 ezer forinttal támogatta az Esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumot, melyből okostáblát vásároltak a kémiaterembe. Az oktatást segítő eszközt december 14-én, szerdán adták át.

2022. December 08. 16:49, csütörtök | Helyi

MEGNYÍLT A X. MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án nyitotta meg az Eurohíd Alapítvány szokásos adventi kiállítását a Kapcsolatok Házában, X. Művészet Esztergomért címmel.