Városlista
2022. október 5, szerda - Aurél

Hírek

2014. Január 03. 07:36, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Kábszer a zokniban – bukta Kertvárosban

Kábszer a zokniban – bukta Kertvárosban

Kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök egy tokodaltárói férfi zoknijában csütörtökön Esztergom-Kertvárosban. A férfi nemcsak rejtegette, de előtte fogyasztotta is.

Esztergom-Kertvárosban igazoltattak a helyi járőrök egy 27 éves férfit csütörtökön. Viselkedése miatt az egyenruhások gyanították, hogy tudatmódosító szert fogyaszthatott, ezért iratainak ellenőrzése után ruházatát is átvizsgálták. A férfi zoknijában egy zacskóban kábítószergyanús növényi származékot találtak, ezért előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. A férfival szemben kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott. K. S. ellen – szabadlábon hagyása mellett – kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 16:43, csütörtök | Helyi

Technológiai korszerűsítés megvalósítása a C-SPED 84 Kft.-nél

C-SPED 84 Kft. az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 120,32 millió forint feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült.

2022. Szeptember 28. 08:36, szerda | Helyi

A Grand Hotel Esztergom csapatába Recepcióst keresünk!

A szálloda – a Continental Group üzemeltetésében – a város központjában épült, a Mária Valéria hídra felvezető Táncsics utcában, a Prímás-szigeten.

2022. Szeptember 26. 09:17, hétfő | Helyi

Már Esztergomban és környékén is házhoz szállít a Tesco