Városlista
2022. november 30, szerda - András, Andor

Hírek

2020. Március 04. 11:21, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/police.hu

Kamera buktatta le a fémtolvajt

Kamera buktatta le a fémtolvajt

Kamerafelvételek alapján azonosították a dorogi rendőrök a tettest.

Hófogók fém lábát lopta el egy férfi februárban az 1119-es út mentén. A Magyar Közút munkatársai, amint észlelték a bűncselekményt, feljelentést tettek a rendőrségen - közölte a rendőrség.

A dorogi rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, és egy esztergom-kertvárosi fémátvevő telepen megtalálták és lefoglalták a lopott tárgyakat. Ezután elemezték a térfigyelő kamerák felvételeit, amelyek alapján azonosították, és kedden elfogták a tettest.

A 42 éves H. N. ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését. A Dorogi Rendőrkapitányság gyorsított eljárásban fogja bíróság elé állítani az elkövetőt.

Korábbi cikkek:

Motorosnál jelzett a szonda

Két körözött kezén is kattant a bilincs

Bíróság elé állítják a szobatársa mobilját ellopó tolvajt

Lakókocsiból lopott közel 2 millió forint értéket

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 28. 09:54, hétfő | Helyi

IDÉN IS MEGNYÍLIK A MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án (szombaton), 18:00 órakor nyitja meg az Eurohíd Alapítvány szokásos évi adventi kiállítását X. Művészet Esztergomért címmel a Kapcsolatok Házában, 34 művész részvételével.

2022. November 28. 09:48, hétfő | Helyi

Alapítványokat is támogat a Richter a térségben

Dorogon és környékén évek óta támogat alapítványokat a Richter Gedeon Nyrt. – erről beszélgettünk Garai Zoltánnal, a dorogi gyáregység főmérnökével.

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2022. November 21. 13:41, hétfő | Helyi

Esztergomi Adventi Vásár

Az ünnepi hangulatra vágyó közönséget az idei évben visszafogottabb, ám meghitt és különleges adventi programokkal várják az esztergomi Széchenyi téren.