Városlista
2022. január 24, hétfő - Timót

Hírek

2021. Augusztus 09. 07:35, hétfő | Kék hírek
Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

Kamera buktatta le a pénztárca tolvajt

Kamera buktatta le a pénztárca tolvajt

A vádirat szerint a férfi 2021. április 21-én Nyergesújfalun a nyitott állapotban leparkolt személygépkocsiból pénztárcát lopott, amiben benne voltak a sértett iratai és készpénze.

A lopás vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a dorogi férfival szemben, aki a nyitva hagyott gépkocsiból fényes nappal lopott.

Az eljárás során a pénztárcát, az iratokat, és a 21 ezer forint készpénzt az Esztergomi Rendőrkapitányság nyomozói lefoglalták, így a bűncselekménnyel okozott kár megtérült. A férfi büntetett előéletű, őt a bíróság 2021. március 28-án jogerős határozatával lopás vétsége miatt közérdekű munka büntetésre ítélte.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 24. 12:02, hétfő | Kék hírek

Fertőtlenítőszer-hamisítók ellen emeltek vádat

Vádat emeltek két férfi és két nő ellen, akik a koronavírusjárványt kihasználva hamis kézfertőtlenítő-szert gyártottak és értékesítettek, a csalással pedig hét sértettnek több mint 28 millió forint kárt okoztak

2022. Január 23. 16:06, vasárnap | Kék hírek

Letartóztatták a 17 éves szurkálót

A 17 éves fiú ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indult eljárás.

2022. Január 23. 13:00, vasárnap | Kék hírek

Vonaton raboltak ki egy tinédzsert

Vonaton támadtak meg egy tinédzsert, a nyírbátori rendőrök egy napon belül elfogták őket.

2022. Január 22. 12:48, szombat | Kék hírek

A szerzői jog megsértése miatt emeltek vádat egy nő ellen Egerben

A szerzői jog közel egymillió forintos vagyoni hátrányt okozó megsértése miatt emelt vádat egy korábban éveken át Eger belvárosában működő presszó üzemeltetője ellen az Egri Járási Ügyészség.