Városlista
2023. január 27, péntek - Angelika

Hírek

2020. Október 28. 13:23, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Kamera rögzített egy kocsmai verekedést Táton - VIDEÓ

Kamera rögzített egy kocsmai verekedést Táton - VIDEÓ

A csoportosan elkövetett garázdaság miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség két férfival és két nővel szemben, mert az elkövetők egy táti kocsmában egy vétlen vendéget percekig ütlegeltek, rugdostak.

Két nő és egy férfi elkövető 2019. december 7-én 22 óra és 23 óra között már ittas állapotban érkezett meg egy táti kocsmába, ahol már jelen volt a negyedik elkövető és a sértett – közölte az ügyészség.

Kifejtve, hogy az egyik nő a pultnál álló sértetthez szólt, hogy miért nézi őt, amely után ez a nő és a férfi testvére odamentek a sértetthez, akivel vitatkoztak, eközben a férfi elkövető a mellkasánál fogva ellökte magától. Ezután a testvérek mindketten meglökték a sértettet, aki védekezésül megpróbálta lefogni a támadó férfit. Eközben a másik nő a sértett fejét legalább négy alkalommal kézzel megütötte.

A verekedés során a testvérpár ütlegelte együtt a sértettet, aki előbb a felállított karácsonyfának ütközött, majd a támadójával együtt a földre esett. Egy másik vendég a támadó férfit akarta megfékezni, ezért az egyik nő felé futott, lendületből belerúgott, és két kézzel ütlegelte. Eközben a támadó férfi a földön fekvő sértettet ütlegelte és bele is rúgott. A verekedésbe bekapcsolódott negyedik elkövetőként egy férfi, aki a földön fekvő sértettbe ugyancsak belerúgott, majd a sértettel verekedő férfit ütötte meg többször, és felé is rúgott.

A földön fekvő sértettet a két nő ezután is bántalmazta, egyikük belerúgott, a másik legalább öt alkalommal kézzel megütötte.

A verekedés során senki sem sérült meg.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság nyomozását követően az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben az egyik férfit végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre, a további három elkövetőt pénzbüntetésre ítélje.

Korábbi cikkek:

Újabb részletek a halálos balesetről

Féltékenységből elvágta nagyapja torkát, vádat emeltek ellene - VIDEÓVAL

Pofozva, fojtogatva nevelte a lányát

Két kocsit is megrongált, de zaklatás miatt is felelhet - FOTÓK

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 24. 19:28, szombat | Helyi

Elégedetten zárja az évet a Kivirágzó Esztergomért Alapítvány

Köszönik Mindenkinek az eddigi bizalmat, támogatást és a sok lehetőséget. Jövő tavasszal újult erővel folytatják.

2022. December 16. 14:34, péntek | Helyi

SIKERES KIÁLLÍTÁSOK AZ EUROHÍD ALAPÍTVÁNY SZERVEZÉSÉBEN

Az Eurohíd Alapítvány 2021 végén szomorú szívvel hagyta el a kiállításoknak majd 10 esztendeig otthont adó Rondella Galériát.

2022. December 15. 14:26, csütörtök | Helyi

Esztergomi intézményt is támogat a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. mintegy 600 ezer forinttal támogatta az Esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumot, melyből okostáblát vásároltak a kémiaterembe. Az oktatást segítő eszközt december 14-én, szerdán adták át.

2022. December 08. 16:49, csütörtök | Helyi

MEGNYÍLT A X. MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án nyitotta meg az Eurohíd Alapítvány szokásos adventi kiállítását a Kapcsolatok Házában, X. Művészet Esztergomért címmel.