Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Május 16. 13:20, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: pixabay

Kamerázott, majd anyázni kezdett és fejelt

Kamerázott, majd anyázni kezdett és fejelt

Pénzbüntetésre ítélte a bíróság az esztergomi férfit.

Bíróság elé állította az ügyészség azt az esztergomi férfit, aki 2018. augusztus 7-én 21 óra 10 perckor egy vértesszőlősi gyorsétteremben telefonjával kamerázni kezdte a sértettet, aki ezt rajta számonkérte. A vádlott ezután közvetlenül a sértett elé lépett, és a sértett édesanyját szidalmazta, majd egy fejelő mozdulattal a sértettet a homlokával erőszakosan eltolta magától, majd távozott az étteremből.

A vádlott ezen cselekménye alkalmas volt arra, hogy az azt észlelőkben megbotránkozást és riadalmat keltsen, ezért a cselekménye garázdaság vétsége megállapítására alkalmas.

A tárgyaláson az ügyészség arra tett indítványt, hogy a bűncselekmény elkövetését beismerő, büntetlen vádlottat a bíróság pénzbüntetésre ítélje.

A Tatabányai Járásbíróság az ügyészség indítványának helyt adott, a vádlottat 80 napi tétel tartamú pénzbüntetésre ítélte azzal, hogy az egy napi tétel összegét 1500 forintban állapította meg. Az ítélet jogerős, mert azt az ügyész, vádlott és védő is tudomásul vette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT