Városlista
2022. augusztus 11, csütörtök - Zsuzsanna

Hírek

2019. Május 16. 13:20, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: pixabay

Kamerázott, majd anyázni kezdett és fejelt

Kamerázott, majd anyázni kezdett és fejelt

Pénzbüntetésre ítélte a bíróság az esztergomi férfit.

Bíróság elé állította az ügyészség azt az esztergomi férfit, aki 2018. augusztus 7-én 21 óra 10 perckor egy vértesszőlősi gyorsétteremben telefonjával kamerázni kezdte a sértettet, aki ezt rajta számonkérte. A vádlott ezután közvetlenül a sértett elé lépett, és a sértett édesanyját szidalmazta, majd egy fejelő mozdulattal a sértettet a homlokával erőszakosan eltolta magától, majd távozott az étteremből.

A vádlott ezen cselekménye alkalmas volt arra, hogy az azt észlelőkben megbotránkozást és riadalmat keltsen, ezért a cselekménye garázdaság vétsége megállapítására alkalmas.

A tárgyaláson az ügyészség arra tett indítványt, hogy a bűncselekmény elkövetését beismerő, büntetlen vádlottat a bíróság pénzbüntetésre ítélje.

A Tatabányai Járásbíróság az ügyészség indítványának helyt adott, a vádlottat 80 napi tétel tartamú pénzbüntetésre ítélte azzal, hogy az egy napi tétel összegét 1500 forintban állapította meg. Az ítélet jogerős, mert azt az ügyész, vádlott és védő is tudomásul vette.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.