Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. Április 10. 10:47, szerda | Helyi
Forrás: KEMRFK

Kapitányok akcióban – rendőri vezetők buktattak le egy kocsifeltörőt

Kapitányok akcióban – rendőri vezetők buktattak le egy kocsifeltörőt

Rendőri vezetők fülelték le azt a szlovák állampolgárt, akit gépkocsi-feltörés elkövetésével gyanúsít az esztergomi rendőrség. Elfogását követően őrizetbe vették a 41 éves férfit.

Munkaértekezletről tartottak vissza szolgálati helyükre az Esztergomi és Dorogi Rendőrkapitányságok vezetői és Bűnügyi Osztályainak vezetői, mikor kiszúrták a kerékpárral közlekedő férfit. Az esztergomi rendőrkapitány ismerte őt még nyomozó korából. Gépkocsi-feltörések miatt ítélték el és utasították ki 10 évre Magyarország területéről.

A vezetők a férfi után fordultak, de a házak között elkerekezett, így azonnal nem találták meg őt. A járőröket utasították, hogy velük együtt ők is kezdjék meg a felkutatását. Végül az egyenruhások fogták el Dorogon, majd átadták az esztergomi kollégáknak, akik előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint megalapozott a gyanú, hogy a férfi törte be egy személygépkocsi ablaküvegét Esztergom belterületén április 3-ról 4-re virradó éjjel és tulajdonított el belőle különböző értékeket. A 41 éves szlovák állampolgár ellen – őrizetbe vétele mellett – szabálysértési értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.