Városlista
2023. január 27, péntek - Angelika

Hírek

2020. December 09. 15:00, szerda | Helyi
Forrás: (x)

Karácsonyi pontyhalászlé és falusi töltöttkáposzta Az Otthon ízétől

Karácsonyi pontyhalászlé és falusi töltöttkáposzta Az Otthon ízétől

Otthonos ízek karácsonykor is!

A karácsonyi prémium menüt szakácsaink Guszti vezetésével december 24-én hajnalban készítik, hogy frissességével, házias ízeivel mi is hozzájárulhassunk az ünnepi asztal hangulatához. Ételfutáraink december 24-én délelőtt viszik házhoz az aznap készült, ínycsiklandó ünnepi étkeket. A rendeléseket december 18-ig, péntekig lehet leadni telefonon vagy weboldalunkon.

Otthoni menza digitális diákoknak!

Ha iskoláskorú gyerekek esetén gondot okoz a napi egészséges meleg ebédről való gondoskodás, érdemes minket választani. A környéken egyedüliként menzamenüt is kínálunk, ahol figyelünk arra, hogy a heti választékban főzelékek, húsok és tészták egyenlő arányban jelenjenek meg. Napi 698 Ft-ért kapható zóna menünk (35dkg-os kiszerelésben) egy nagy adag levessel (4 dl) kiegészítve napi 998 Ft-ért már elérhető. Idős korú szülők, nagyszülők esetén is megoldást jelent Az Otthon íze, futáraink maszkban, kesztyűben érintésmentesen viszik házhoz naponta a friss ebédet. Online rendelési és fizetési megoldásunk támogatja az érintésmentes kiszállítást. Cukorbetegségben szenvedő vásárlóinkra külön is figyelünk, nekik minden esetben dél előtt szállítunk.

Almák keddje

Az Otthon ízénél nem csak az ételek minőségére figyelünk, ugyanolyan fontos az egészség is! A következő hetekben egy vitaminokkal teli piros almát visznek futáraink az ebéd mellé hetente egyszer, kedden. Az akció mindenkire érvényes, aki legalább 4 napos rendelést adott le előző héten péntekig. December 7-től december 18-ig lehet leadni rendelést a december 24-én kiszállításra kerülő, aznap, frissen készült pontyhalászlére és a nagy adag, házias, füstölt ízekkel készült töltöttkáposztára.

Érdemes kipróbálni frissített étlapunkat, szakácsaink új ízekkel, receptekkel és még nagyobb odafigyeléssel készítik minden nap a hagyományos ízeket. Továbbra is A és B menü közül lehet választani, tartalmas leveseink mennyiségét vásárlóink kérésére megnöveltük, miközben az árát nem módosítottuk. Aki online rendel, saját magának állíthatja össze a heti menüt, szabadon válogatva ajánlatunkból.

Óév, Újév

Idén december 18-ig szállítunk házhoz, december 24-én elkészítjük és kiszállítjuk a karácsonyi menüt, utána munkatársaink jól megérdemelt pihenőjüket töltik. 2021. január 4-én indul újra a főzés és kiszállítás Az Otthon ízénél, az év első hetére december 28. és 30. között lehet majd telefonos rendelést leadni, aki online rendelne, december 28. és január 1. között bármikor megteheti. A januári, új recepteket tartalmazó étlapunkat a szokásos módon, weblapunkon és Facebookon, illetve szórólapon lehet majd elérni.

Online rendelés esetén megújult weboldalunkon már minden típusú SZÉP kártyával lehet fizetni. Tel: +36 70 422 5009 / www.azotthonize

Áldott karácsonyt és boldog Új esztendőt Kívánunk!

Az Otthon íze csapata

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 24. 19:28, szombat | Helyi

Elégedetten zárja az évet a Kivirágzó Esztergomért Alapítvány

Köszönik Mindenkinek az eddigi bizalmat, támogatást és a sok lehetőséget. Jövő tavasszal újult erővel folytatják.

2022. December 16. 14:34, péntek | Helyi

SIKERES KIÁLLÍTÁSOK AZ EUROHÍD ALAPÍTVÁNY SZERVEZÉSÉBEN

Az Eurohíd Alapítvány 2021 végén szomorú szívvel hagyta el a kiállításoknak majd 10 esztendeig otthont adó Rondella Galériát.

2022. December 15. 14:26, csütörtök | Helyi

Esztergomi intézményt is támogat a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. mintegy 600 ezer forinttal támogatta az Esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumot, melyből okostáblát vásároltak a kémiaterembe. Az oktatást segítő eszközt december 14-én, szerdán adták át.

2022. December 08. 16:49, csütörtök | Helyi

MEGNYÍLT A X. MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án nyitotta meg az Eurohíd Alapítvány szokásos adventi kiállítását a Kapcsolatok Házában, X. Művészet Esztergomért címmel.