Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2012. November 08. 08:25, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp

Karbantartás és új szolgáltatás az élményfürdőben

Karbantartás és új szolgáltatás az élményfürdőben

November 5 és december 4 között műszaki karbantartás miatt zárva az Aquasziget Esztergom Wellness és Gyógyászati Központ, Élményfürdő részlege. A wellnes világ továbbra is nyitva, sőt új szolgáltatással várja vendégeit.

Műszaki karbantartás miatt november 5-étől december 4-éig zárva az Aquasziget élményfürdő részlege, mely december 5-étől ismét várja vendégeit. Akik azonban a wellness világ szolgáltatásait szeretnék igénybe venni, nem kell Mikulásig várniuk, a wellness részleg ugyanis továbbra is nyitva tart hétköznap 10 és 20 óra, hétvégén 9 és 20 óra között.

Ráadásul a Wellness és Gyógyászati Központban szerdától új szolgáltatás, Aquarelax kezeléssel várja a vendégeket.

Az Aquasziget-Aquarelax mély, relaxált állapotban gyógyít, kiegyensúlyoz, energetikailag feltölt és oldja a minden napok feszültségeit. A kezelés során az aquarelax szakember a relaxáló két lábszárára helyez egy-egy polifóm gyűrűt, melynek segítségével könnyen tud majd lebegni a kellemesen meleg vízben. Miközben a vízben lebeg a vendég az aquarelax szakember finom mozdulatokkal irányítja mozgását, melynek köszönhetően teljesen megszűnik a stressz érzése és el tudja engedni a felgyülemlett feszültségeket. További részletek találhatók az Aquasziget honlapján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.