Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Október 10. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Kedvezményes utazás helyett átverés – esztergomi családok fáztak rá

Kedvezményes utazás helyett átverés – esztergomi családok fáztak rá

Kedvezményes utazást ígért két esztergomi családnak is a 42 éves B. Istvánné, aki folyamatosan pénzt csalt ki a sértettektől, persze a nyaralás elmaradt. A rendőrség vádemelési javaslattal lezárta az ügyet.

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a 42 éves nő ellen, aki kedvezményes nyaralási lehetőség ígéretével csapott be két családot. B. Istvánné rávette a jelentkezőket, hogy lépjenek be egy alapítványba. Mindezért először egy egyszeri regisztrációs díjat kért, cserébe viszont olcsó vakációt ígért, amit azonban a sértettek sosem vehettek igénybe. A gyanúsított további pénzt kért az érdeklődőktől, mely fedezte volna az üdülés költségeit. B. Istvánné ezt a pénzt is elvette és megtartotta magának. Ezután buszköltség ürügyén próbált kicsalni még több pénzt a sértettekből, de ekkorra a két család már rájött, hogy becsapták. Újabb fizetés helyett feljelentést tettek a rendőrségen. B. Istvánné ellen - szabadlábon hagyása mellett - szabálysértési értékre, üzletszerűen elkövetett sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. Az ügyben a rendőrség a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezte és október 8-án vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.