Városlista
2022. augusztus 18, csütörtök - Ilona

Hírek

2021. November 29. 18:10, hétfő | PR
Forrás: (x)

Kényelmes férfi nadrágok

Kényelmes férfi nadrágok

Vannak férfiak, akik a munkájuk során kénytelenek mindig jól szabott öltönyt viselni.

Vannak, akik nem kénytelenek, mert kimondottan preferálják ezt a stílust, de azért bizonyos szituációkban nekik sem árt kényelmes pantallóba bújni. És ne csak az otthoni kanapés tévézésre gondoljunk, mert van élet a mackóalsón túl is!

Egy népszerű újítás: a férfi jogger nadrág

Amikor a divatvilágban új trend jelenik meg, sok szempontot kell figyelembe venni. Legyen valami egyaránt kiszámíthatóan sikeres, de egyben kicsit meghökkentő is. Eladhatóan merész, de visszafogottan hordható. Kényelmes, de minőségi anyagból készüljön. Gyakran nyúlnak a divattervezők régi, jól bevált dolgok kombinációjához, ha nem akarnak melléfogni. A férfi jogger egy tipikus példa erre.

A bokánál összefogott, kényelmes, bő, általában gumis derekú vászon vagy pamut nadrágot a klasszikus melegítő nadrág ihlette, ám annál mégis jobban kihasználható és elegánsabb. Egy másik „elmélet” szerint az úgynevezett „pinroll”, azaz feltűrt szárral viselt férfi nadrágok utóda, melyek előszeretettel láttatják a cipőt, így hangsúlyozzák azt. De az is lehet, hogy a kettő kombinációja, meg az is, hogy csak ezt látjuk bele. Bármelyik verzió igaz, az elmúlt évtizedben töretlen népszerűségre tett szert a jogger, egyre több anyagból, zsebbel vagy anélkül, szűkebb vagy bővebb szabással megtaláljuk a piacon.

Az örök klasszikus: a farmer

A konzervatívabb – és idősebb – férfiak évtizedek óta a farmerra esküsznek. Abból is leginkább a farmerkékre, de a színes farmerok is felbukkannak napbarnított, ősz üstökű, vagány fickók ruhatárában ugyanúgy, mint koncerten csápoló huszonéveseken.

A farmer szabása sokféle lehet, a slim fit kiszorulóban, visszatérőben van az egyenes fazon.

Persze mindig találunk valami csavart, amikor a régi dolgok éppen reneszánszukat élik.

Egy biztos: a farmer szinte örökéletű, ha egy igazi machohoz hozzánőtt egy darab, nehezen engedi el. Szerencsére kopottan, rojtosan, sőt szakadtan is lehet menő, pólóval, inggel, és zakóval is hordható. A farmerhoz viselhető cipők és felsők számtalan módon variálhatók, valószínűleg ezért nem megy ki a divatból soha ez az alapdarabnak számító nadrág.

A csinos chino

Ha a kényelem és az elegancia is fontos szempont, akkor a chino nadrág a megoldás. Ez az eredetileg katonáknak tervezett fazon jól mutat zakóval és elegáns cipővel, de felhajtott szárral, papuccsal és pólóval is. Inkább melegebb évszakra és lazább programokhoz való, de okosan kombinálva szinte bárhová felvehető.

Mivel a chino szabása a klasszikus vonalat képviseli, valószínűleg univerzális darabja marad még sokáig a férfi gardróbnak. A színeket variálva a hóbortostól a konzervatívabb összhatásig bármi kihozható belőle.

Összegzés

A férfi nadrágok palettája meglehetősen széles, egyáltalán nem unalmas. Ha az öltöny kilőve, akkor is minden korosztály megtalálja a kényelmes fazonokat és az aktivitásnak, alkalomnak megfelelő anyagokat is.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 16. 14:22, kedd | PR

A csípőfájdalom leggyakoribb okai: mit tehetünk ellene?

Csípőfájdalommal élni nagy kihívás. A csípőízület szervezetünk egyik legnagyobb ízülete, mozgásunkhoz egészséges működése elengedhetetlen.

2022. Augusztus 16. 13:06, kedd | PR

Tisztázandó kérdések, mielőtt új szőnyeget vásárolunk

A szőnyegvásárlás nem egyszerű feladat. Általában hosszabb távban gondolkodnunk, ha új szőnyeget vásárolunk, ezért sem szabad fejest ugrani a szőnyegvásárlásba.

2022. Augusztus 14. 16:44, vasárnap | PR

Inspiráló LED szalag világítás ötletek

A LED szalag világítás napjainkra az egyik legkeresettebb dekorációs fényforrássá nőtte ki magát.

2022. Augusztus 12. 10:06, péntek | PR

K&H: többe kerülhet az iskolakezdés – mennyivel drágultak a „gyerekslágerek”? felfelé mennek az árak

Budapest, 2022. augusztus 12. – Az infláció az iskolakezdésre is hatással van, a szülőknek a korábbinál nagyobb kiadásokkal kell számolniuk.