Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Június 27. 12:16, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp

Keressük a nyár legjobb pillanatát! JÁTÉK

Keressük a nyár legjobb pillanatát! JÁTÉK

Ismét játékra hívjuk az esztergomiakat és a környékbelieket! Küldje be a legjobb nyári pillanatáról készült fotóját és nyerjen kétszemélyes belépőt az esztergomi Szent István Napi Zenei Fesztiválra és Bornapokra!

Igaz, hogy alig kezdődött el a nyár, ráadásul az elejéből az árvízi védekezés jócskán el is vett, de mindezzel együtt már elkezdődtek a fesztiválok, tombol a kerti partik szezonja, javában tart a strandidőszak, a gyerekek táboroznak, sőt jó néhány család pihen, kirándul, nyaral. Ráadásul mindenkinek akad bőven szép emléke a korábbi nyarakról is, amelynek fotóját szívesen megosztaná másokkal. Éppen ezért újabb játékot indítunk, mellyel keressük a nyár legjobb pillanatáról készült fotót. Természetesen játékosaink ezúttal is nyerhetnek az InfoEsztergom.hu-val.

Ehhez nem kell mást tenni, mint kiválasztani egy nyári fotót (lehetőleg állót) és beküldeni nekünk a Facebook oldalunkon található regisztrációs lappal. Ezután pedig már csak mozgósítani kell a barátokat, ismerősöket, családtagokat, hogy szavazzanak!

A legtöbb voksot gyűjtő kép beküldője a Fesztiválsziget Esztergom felajánlásában kétszemélyes belépőt nyer az augusztus 16-ától 20-áig zajló, különleges koncerteket felvonultató Szent István Napi Zenei Fesztiválra és Bornapokra!

További részletek és szabályzat ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT