Városlista
2024. február 29, csütörtök -

Hírek

2013. Április 27. 09:45, szombat | Helyi
Forrás: lvp

Keressük Esztergom és a Dunakanyar legszebb fotóját! – JÁTÉK

Keressük Esztergom és a Dunakanyar legszebb fotóját! – JÁTÉK

Új játékot indítunk, mellyel keressük Esztergom és a Dunakanyar legszebb fotóját. A versenyen a szavazatok döntik el, melyik lesz a legszebb kép. A készítőnek tíz digitális fotóját kinagyítja a Nyomdaplaza Kft.

Elindult új fotóversenyünk, melyre várjuk olvasóink szentendrei, térségbeli, dunakanyarbeli fotóit. A május 30-áig futó játékunkon ezúttal is értékes nyereménnyel gazdagodhat a legtöbb szavazatot gyűjtő kép tulajdonosa, a Nyomdaplaza Kft. felajánlásában ugyanis 10 kiválsztott digitális fotóját kinagyítja A3-as méretben.
Várjuk a fotókat, melyeket Facebook oldalunkon lehet elküldeni számunkra. A képek megjelenését követően már egyből lehet is rájuk szavazni az InfoEsztergom.hu oldalon.
Aki szeretne játszani, annak nem kell mást tennie, mint kiválasztania egy szép fotót a város egy pontjáról, részletéről, utcájáról, látnivalójáról vagy a környékről és beküldeni számunkra! Lehetőleg álló formátumú kép legyen!

Ezután persze nem árt mozgósítani a barátokat, ismerősöket, családtagokat, hogy szavazzanak!

A szavazatok száma május 24-ig titkos, nem látható! Azt követően felfedjük az állást és még majd egy hétig lehet változtatni az eredményen!

További részletek a versenyről ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 27. 12:18, kedd | Helyi

Személyi változás a Richter Gedeon Nyrt-nél

Bogsch Erik 2024. március 1. napi hatállyal lemondott a Richter Gedeon Nyrt. Igazgatóságában betöltött elnöki tisztségéről, igazgatósági tagsága megtartása mellett – közölte a vállalat február 26-án.

2024. Február 11. 00:44, vasárnap | Helyi

Kiscsévpuszta

Esküvő 2024-ben? Még vannak szabad időpontjaink! Találjátok meg álmaitok esküvői helyszínét Kiscsévpusztán!

2024. Február 11. 00:35, vasárnap | Helyi

Legördült a gyártósorról a 4 milliomodik esztergomi Suzuki

4 millió Suzuki 32 év alatt. - adta hírül a gyár.