Városlista
2023. január 30, hétfő - Martina

Hírek

2013. Április 27. 09:45, szombat | Helyi
Forrás: lvp

Keressük Esztergom és a Dunakanyar legszebb fotóját! – JÁTÉK

Keressük Esztergom és a Dunakanyar legszebb fotóját! – JÁTÉK

Új játékot indítunk, mellyel keressük Esztergom és a Dunakanyar legszebb fotóját. A versenyen a szavazatok döntik el, melyik lesz a legszebb kép. A készítőnek tíz digitális fotóját kinagyítja a Nyomdaplaza Kft.

Elindult új fotóversenyünk, melyre várjuk olvasóink szentendrei, térségbeli, dunakanyarbeli fotóit. A május 30-áig futó játékunkon ezúttal is értékes nyereménnyel gazdagodhat a legtöbb szavazatot gyűjtő kép tulajdonosa, a Nyomdaplaza Kft. felajánlásában ugyanis 10 kiválsztott digitális fotóját kinagyítja A3-as méretben.
Várjuk a fotókat, melyeket Facebook oldalunkon lehet elküldeni számunkra. A képek megjelenését követően már egyből lehet is rájuk szavazni az InfoEsztergom.hu oldalon.
Aki szeretne játszani, annak nem kell mást tennie, mint kiválasztania egy szép fotót a város egy pontjáról, részletéről, utcájáról, látnivalójáról vagy a környékről és beküldeni számunkra! Lehetőleg álló formátumú kép legyen!

Ezután persze nem árt mozgósítani a barátokat, ismerősöket, családtagokat, hogy szavazzanak!

A szavazatok száma május 24-ig titkos, nem látható! Azt követően felfedjük az állást és még majd egy hétig lehet változtatni az eredményen!

További részletek a versenyről ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 24. 19:28, szombat | Helyi

Elégedetten zárja az évet a Kivirágzó Esztergomért Alapítvány

Köszönik Mindenkinek az eddigi bizalmat, támogatást és a sok lehetőséget. Jövő tavasszal újult erővel folytatják.

2022. December 16. 14:34, péntek | Helyi

SIKERES KIÁLLÍTÁSOK AZ EUROHÍD ALAPÍTVÁNY SZERVEZÉSÉBEN

Az Eurohíd Alapítvány 2021 végén szomorú szívvel hagyta el a kiállításoknak majd 10 esztendeig otthont adó Rondella Galériát.

2022. December 15. 14:26, csütörtök | Helyi

Esztergomi intézményt is támogat a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. mintegy 600 ezer forinttal támogatta az Esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumot, melyből okostáblát vásároltak a kémiaterembe. Az oktatást segítő eszközt december 14-én, szerdán adták át.

2022. December 08. 16:49, csütörtök | Helyi

MEGNYÍLT A X. MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án nyitotta meg az Eurohíd Alapítvány szokásos adventi kiállítását a Kapcsolatok Házában, X. Művészet Esztergomért címmel.