Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2013. Április 27. 09:45, szombat | Helyi
Forrás: lvp

Keressük Esztergom és a Dunakanyar legszebb fotóját! – JÁTÉK

Keressük Esztergom és a Dunakanyar legszebb fotóját! – JÁTÉK

Új játékot indítunk, mellyel keressük Esztergom és a Dunakanyar legszebb fotóját. A versenyen a szavazatok döntik el, melyik lesz a legszebb kép. A készítőnek tíz digitális fotóját kinagyítja a Nyomdaplaza Kft.

Elindult új fotóversenyünk, melyre várjuk olvasóink szentendrei, térségbeli, dunakanyarbeli fotóit. A május 30-áig futó játékunkon ezúttal is értékes nyereménnyel gazdagodhat a legtöbb szavazatot gyűjtő kép tulajdonosa, a Nyomdaplaza Kft. felajánlásában ugyanis 10 kiválsztott digitális fotóját kinagyítja A3-as méretben.
Várjuk a fotókat, melyeket Facebook oldalunkon lehet elküldeni számunkra. A képek megjelenését követően már egyből lehet is rájuk szavazni az InfoEsztergom.hu oldalon.
Aki szeretne játszani, annak nem kell mást tennie, mint kiválasztania egy szép fotót a város egy pontjáról, részletéről, utcájáról, látnivalójáról vagy a környékről és beküldeni számunkra! Lehetőleg álló formátumú kép legyen!

Ezután persze nem árt mozgósítani a barátokat, ismerősöket, családtagokat, hogy szavazzanak!

A szavazatok száma május 24-ig titkos, nem látható! Azt követően felfedjük az állást és még majd egy hétig lehet változtatni az eredményen!

További részletek a versenyről ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 08:57, szombat | Helyi

A méhnyakrákszűrést forradalmasíthatja a Delta Services, a Sightspot Network és a Debreceni Egyetem új fejlesztése

Életet is menthet a megújult, automatizált és gyors diagnosztika

2022. Május 27. 08:42, péntek | Helyi

Nyakunkon az újabb meteorkitörés

Különleges hullócsillag-kitörésben gyönyörködhetünk május 31-én, ha a csillagászati előrejelzések beválnak - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló, amelynek tájékoztatása szerint magyar csillagászok Texasban követik a kitör

2022. Május 26. 10:04, csütörtök | Helyi

Ünnepi Könyvhét

Június 9-én nyitja meg kapuit a 93. Ünnepi Könyvhét a Vörösmarty téren és a Duna-korzón.

2022. Május 25. 18:53, szerda | Helyi

Orbán Viktor rendkívüli bejelentést tett: megadóztatják a nagy cégeket

A szerdai kormányülést követően rendkívüli döntést jelentett be Orbán Viktor: megadóztatják a nagy cégeket Magyarországon és létrehozzák a rezsivédelmi és a honvédelmi alapot.