Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. Április 27. 09:45, szombat | Helyi
Forrás: lvp

Keressük Esztergom és a Dunakanyar legszebb fotóját! – JÁTÉK

Keressük Esztergom és a Dunakanyar legszebb fotóját! – JÁTÉK

Új játékot indítunk, mellyel keressük Esztergom és a Dunakanyar legszebb fotóját. A versenyen a szavazatok döntik el, melyik lesz a legszebb kép. A készítőnek tíz digitális fotóját kinagyítja a Nyomdaplaza Kft.

Elindult új fotóversenyünk, melyre várjuk olvasóink szentendrei, térségbeli, dunakanyarbeli fotóit. A május 30-áig futó játékunkon ezúttal is értékes nyereménnyel gazdagodhat a legtöbb szavazatot gyűjtő kép tulajdonosa, a Nyomdaplaza Kft. felajánlásában ugyanis 10 kiválsztott digitális fotóját kinagyítja A3-as méretben.
Várjuk a fotókat, melyeket Facebook oldalunkon lehet elküldeni számunkra. A képek megjelenését követően már egyből lehet is rájuk szavazni az InfoEsztergom.hu oldalon.
Aki szeretne játszani, annak nem kell mást tennie, mint kiválasztania egy szép fotót a város egy pontjáról, részletéről, utcájáról, látnivalójáról vagy a környékről és beküldeni számunkra! Lehetőleg álló formátumú kép legyen!

Ezután persze nem árt mozgósítani a barátokat, ismerősöket, családtagokat, hogy szavazzanak!

A szavazatok száma május 24-ig titkos, nem látható! Azt követően felfedjük az állást és még majd egy hétig lehet változtatni az eredményen!

További részletek a versenyről ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT