Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2013. Január 28. 11:16, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Késelés, fejlesztés a Neuzer-gyárban és az iparkamarában - Heti hírek

Késelés, fejlesztés a Neuzer-gyárban és az iparkamarában - Heti hírek

Késelés Esztergomban, fejlesztett a Neuzer kerékpárgyár és a megyei kereskedelmi és iparkamara is. Esztergomi evezős az év versenyzője. Hírösszefoglaló!

Késelés Esztergomban, életveszélyben az áldozat
Emberölés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást - őrizetbe vétele mellett - a rendőrség egy 56 éves esztergomi férfival szemben, aki múlt kedden több késszúrással életveszélyesen megsebesített egy férfit. Részletek ITT!

Száztízmilliós fejlesztés a Neuzer kerékpárgyárban
A Neuzer Kft., az ország legnagyobb, magyar tulajdonú, független kerékpárgyára 110 millió forintból korszerűsítette üzemét, a cég a beruházásokhoz közel 40 millió forint támogatást kapott az uniótól és a magyar államtól. Részletek ITT!

Az országban elsőként elektronikus számlázás megyénk iparkamarájában
Az országban elsőként ingyenesen hozzáférhető módon lehetővé teszi tagjainak az elektronikus számlák fogadását a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara – jelentette be a szervezet elnöke múlt pénteken. Részletek ITT!

Önkéntes tárlatvezetőket keres a Duna Múzeum
Új tagokat vár önkéntes csapatába a Magyar Környezetvédelmi és Vízügyi Múzeum, akik vállalnák tárlatvezetések tartását óvodás, iskolás és nyugdíjas csoportok számára. Részletek ITT!

Esztergomi az év serdülő evezőse
Szlovák Bencét, az Esztergomi Evezősök Hajós Egyletének versenyzőjét választotta az Év serdülő versenyzőjének a Magyar Evezős Szövetség. A fiatal sportoló a közelmúltban budapesti díjátadón vehette át elismerését. Részletek ITT!

Zozó-mentés az élményfürdőben - VIDEÓK
Hajléktalanná vált az esztergomi élményfürdő pápaszemes kajmánja, nem kellett azonban Zozónak sokáig otthon nélkül élnie, mivel állatvédők segítségével a nyíregyházi állatpark befogadta. Részletek ITT!

Játsszon velünk!
Továbbra is várjuk Valentin napi fotójátékunk résztvevőit, a legtöbb szavazatot kapók a Szent István Strandfürdő páros, tizenkét alkalomra szóló szauna és fürdőbelépőjét nyerhetik meg. Részletek ITT!

Állás az InfoEsztergom.hu-nál!
Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 08:57, szombat | Helyi

A méhnyakrákszűrést forradalmasíthatja a Delta Services, a Sightspot Network és a Debreceni Egyetem új fejlesztése

Életet is menthet a megújult, automatizált és gyors diagnosztika

2022. Május 27. 08:42, péntek | Helyi

Nyakunkon az újabb meteorkitörés

Különleges hullócsillag-kitörésben gyönyörködhetünk május 31-én, ha a csillagászati előrejelzések beválnak - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló, amelynek tájékoztatása szerint magyar csillagászok Texasban követik a kitör

2022. Május 26. 10:04, csütörtök | Helyi

Ünnepi Könyvhét

Június 9-én nyitja meg kapuit a 93. Ünnepi Könyvhét a Vörösmarty téren és a Duna-korzón.

2022. Május 25. 18:53, szerda | Helyi

Orbán Viktor rendkívüli bejelentést tett: megadóztatják a nagy cégeket

A szerdai kormányülést követően rendkívüli döntést jelentett be Orbán Viktor: megadóztatják a nagy cégeket Magyarországon és létrehozzák a rezsivédelmi és a honvédelmi alapot.