Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Október 15. 09:02, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Késeléses ügy, eladó városi ingatlan, esztergomi tehetségkutató - A hét hírei

Késeléses ügy, eladó városi ingatlan, esztergomi tehetségkutató - A hét hírei

Eladó a Meszéna-ház, késeléses rémhír, tehetségkutató, ünneplő óvoda, jubiláló FIFA-asszisztens, mindezek történtek múlt héten. Heti hírösszefoglaló!

Eladó városi ingatlan, árulja a Strigonium a Meszéna-házat

Megválik a legnagyobb értéken nyilvántartott ingatlanától a városi Strigonium Zrt., mely ezzel megmenti felszámolás alatt lévő tagvállalatát, fejtette ki Knapp János Pál vezérigazgató a minapi nyíltnapon. Részletek itt!

Kormányhivatal fizeti a szociális segélyeket

Nem tudja kifizetni a szociális segélyeket az esztergomi önkormányzat, a kormányhivatal azonban közveavatkozik és az összesen 1,3 millió forintra rúgó tételt átvállalja, ha a polgármester a szükséges adatokat megküldi. Részletek itt!

Késeléses rémhír Esztergomban

Egy nőt megkéseltek a közelmúltban a Bánomi lakótelep egyik lépcsőházában, terjedt a pletyka a városban. Akad, aki a részletek miatt megkereste szerkesztőségünket is, hogy vajon mi történhetett, igaz-e a „hír”. Részletek itt!

A siker és a pokol kapujában indul Esztergom tehetségkutatója

Akár szóló énekes, akár zenekar is jelentkezhet a hamarosan induló esztergomi tehetségkutatóra, melyet a Hellgate klub rendez rock, blues és metal kategóriában. Jelentkezési határidő október 20. Részletek itt!

Negyedszázados a Bánomi Óvoda

Az egykori lakás óvodából kinőtt Bánomi Óvoda 25. születésnapját ünnepelte múlt pénteken. A gyerekeket játékok, arcfestés, kisvonatozás várta, míg a meghívott felnőtteket fogadáson látta vendégül az intézmény. Részletek itt!

Kétszeresen százados Erős Gábor FIFA-asszisztens

Kétszeresen is százados Erős Gábor, a szentgyörgymezői rutinos FIFA-asszisztens a közelmúltban ugyanis 200. alkalommal lengetett az élvonalban. Jövőre újra jubilál. Részletek itt!

Újra európai rögbis fesztivál Esztergomban

Európai rögbis fesztiválnak ad otthont jövő nyáron Esztergom, erről múlt pénteken tárgyalt az európai veterán rögbiseket tömörítő szövetség vezetői, Tétényi Éva polgármester és az Esztergomi Vitézek vezetői a városházán. Részletek itt!

Olaszországban is a legjobbak a leányváriak

Két nemzetközi csapatbajnoki címet is szerzett a Leányvári Judo SE a közelmúltban, a sportolók egy olasz tornán a nők és a férfiak között is nyertek. Emellett két magyar bajnoki címet is bezsebelt a klub a közelmúltban. Részletek itt!

Bulvár: Két perc alatt kétszer rabolták

Két perc alatt kétszer raboltak ki egy férfit Svájcban: először egy fiatal nő, majd az éppen arra járók kapkodták el a pénzét. Részletek itt!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.