Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Szeptember 09. 08:51, hétfő | Helyi
Forrás: KEMRFK

Késes feleségek: Sárisápon is megszúrta férjét egy nő

Késes feleségek: Sárisápon is megszúrta férjét egy nő

Konyhakéssel szúrta meg férjét egy 59 éves asszony Sárisápon még a múlt héten. A házaspár összeveszett, majd az asszony így zárta le a vitát. A férfit a mentők kórházba szállítottak.

Szombaton Lábatlanon, előtte pedig Sárisápon is megszúrta késsel férjét egy nő. Elsőként a mentő érkezett meg Sárisápra szeptember 5-én, ahol egy erősen vérző férfihoz kértek orvosi segítséget. A házaspár veszekedett, a vita tettlegességbe torkollott. D. F-né egy 15 centiméter pengehosszúságú késsel sebesítette meg férjét, akit a mentő kórházba szállított. Az asszonyt a rendőrök előállították a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Ellene – őrizetbe vétele mellett – emberölés kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.