Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2012. November 26. 14:09, hétfő | Helyi
Forrás: KEMRFK

Két esztergomi drogdílert fogtak a rendőrök

Két esztergomi drogdílert fogtak a rendőrök

Kábítószerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az esztergomi rendőrség két 23 éves férfival szemben, akik már évek óta kábítószernek minősülő anyagot adtak el anyagi haszonszerzésért.

A tatabányai kábszerültetvény lebukása után esztergomi drogdílereket fogtak a rendőrök. November 15-én az esztergomi rendőrök kábítószer fogyasztás gyanúja miatt hét személyt állítottak elő az esztergomi rendőrkapitányságra. A kábítószer gyorsteszt mindannyiuk esetében pozitív eredményt mutatott.

Gyanúsítotti kihallgatásuk során elmondták, hogy az általuk fogyasztott kábítószert egy 23 éves esztergomi férfitól vásárolták. A rendőrök kábítószer terjesztés gyanúja miatt elfogták a fogyasztók által megnevezett férfit, akinek a lakásán tartott házkutatás során nagy mennyiségű kábítószert találtak. Őrizetbe vételét követően a rendőrség kezdeményezésére a férfit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Az esztergomi terjesztőn keresztül a rendőrök eljutottak ahhoz a 23 éves budapesti férfihoz is, akitől az esztergomi díler a gyanú szerint a drogot beszerezte. Nála november 20-án az esztergomi rendőrök házkutatást foganatosítottak, melynek során kábítószert és annak értékesítésére alkalmas eszközöket találtak. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását.

A két férfi ellen – előzetes letartóztatásuk mellett – az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. Emellett az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozás jelenlegi szakaszában további 15 személy ellen indított büntetőeljárást kábítószerrel visszaélés miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.