Városlista
2022. december 5, hétfő - Vilma

Hírek

2019. Január 17. 08:03, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Két halálos baleset után új táblák figyelmeztetnek a Dobogókői úton

Két halálos baleset után új táblák figyelmeztetnek a Dobogókői úton

A cél, hogy minél kevesebb baleset történjen.

Esztergomban a Dobogókői úton 17 közúti közlekedési baleset történt 2018-ban, amelyből kettő halálos kimenetelű volt. (Legutóbb ősszel hunyt el egy autós a szakaszon - Részletek ITT!) Ezért döntött úgy az Esztergomi Rendőrkapitányság Városi Balesetmegelőzési Bizottsága, hogy a további balesetek megelőzése érdekében figyelemfelhívó táblákat helyez ki az érintett útszakaszra - közölte a rendőrség közleményében.

Az út táblákat szerdán adták át a rendőrök. A helyszínen Néveri Péter Edvárdné főhadnagy hangsúlyozta, hogy a balesetek megelőzése továbbra is kiemelt feladatuk, és minden eszközt be fognak vetni annak érdekében, hogy az Esztergomi Rendőrkapitányság területén minél kevesebb személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történjen.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 28. 09:54, hétfő | Helyi

IDÉN IS MEGNYÍLIK A MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án (szombaton), 18:00 órakor nyitja meg az Eurohíd Alapítvány szokásos évi adventi kiállítását X. Művészet Esztergomért címmel a Kapcsolatok Házában, 34 művész részvételével.

2022. November 28. 09:48, hétfő | Helyi

Alapítványokat is támogat a Richter a térségben

Dorogon és környékén évek óta támogat alapítványokat a Richter Gedeon Nyrt. – erről beszélgettünk Garai Zoltánnal, a dorogi gyáregység főmérnökével.

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2022. November 21. 13:41, hétfő | Helyi

Esztergomi Adventi Vásár

Az ünnepi hangulatra vágyó közönséget az idei évben visszafogottabb, ám meghitt és különleges adventi programokkal várják az esztergomi Széchenyi téren.