Városlista
2023. december 1, péntek - Elza

Hírek

2011. Szeptember 14. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: STOP

Két marokkal szórja apuka pénzét Bernie Ecclestone kislánya

Két marokkal szórja apuka pénzét Bernie Ecclestone kislánya

Bernie Ecclestone lánya, Tamara meg sem próbálja titkolni, hogy imádja az életstílust, amelyet a sok pénz biztosít számára. Csak egy példa: fürdőkádat 328 millió forintért csináltatott magának, és egyáltalán nem bánja.

"Igaz, hogy 328 milliós kádat csináltattam a 15 milliárdos londoni házamba. Először is fel kellett kutatni azt a hatalmas kristályt, amiből ki lehet faragni a kádat. Aztán meg kellett erősíttetnem a padlót, hogy elbírja a monstrumot, és ki kellett fizetnem annak a sok munkásnak a költségét, akik a kád faragásával és polírozásával foglalkoztak. Mivel sok időt töltök a kádban, teljes mértékben megérte a befektetés. Ezzel együtt minden tiszteletem az apámé, aki mindezt lehetővé tette számomra: semmivel, egy halász fiaként kezdte, maga csinálta meg a szerencséjét. Nem számít, mit teszek hátralévő életemben, az ő teljesítményével semmi nem ér fel" - idézi az Új Ász a milliárdos csemetét.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 28. 13:40, kedd | Bulvár

Koronavírus - 3 éves késéssel kapták meg a maszkokat egy romániai város iskolájában

A romániai Galac (Galati) városában hároméves késéssel, az utóbbi hetekben kapták meg az iskolák a koronavírus-járvány elleni védekezéshez beszerzett maszkokat és más védőfelszereléseket

2023. November 27. 14:21, hétfő | Bulvár

Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt

Az ország karácsonyfáját állítják fel daruval tűzoltók az Országház előtt 2023. november 27-én.

2023. November 27. 06:00, hétfő | Bulvár

Kivágták az ország karácsonyfáját

2023. November 26. 07:40, vasárnap | Bulvár

Megkéselték börtönében a George Floyd-gyilkosság miatt elítélt volt rendőrt

Az amerikai hatóságok szombaton megerősítették, hogy Derek Chauvin, a George Floyd halála miatt elítélt volt rendőrtiszt késelés miatt súlyosan megsérült arizonai börtönében.