Városlista
2024. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2011. Szeptember 14. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: STOP

Két marokkal szórja apuka pénzét Bernie Ecclestone kislánya

Két marokkal szórja apuka pénzét Bernie Ecclestone kislánya

Bernie Ecclestone lánya, Tamara meg sem próbálja titkolni, hogy imádja az életstílust, amelyet a sok pénz biztosít számára. Csak egy példa: fürdőkádat 328 millió forintért csináltatott magának, és egyáltalán nem bánja.

"Igaz, hogy 328 milliós kádat csináltattam a 15 milliárdos londoni házamba. Először is fel kellett kutatni azt a hatalmas kristályt, amiből ki lehet faragni a kádat. Aztán meg kellett erősíttetnem a padlót, hogy elbírja a monstrumot, és ki kellett fizetnem annak a sok munkásnak a költségét, akik a kád faragásával és polírozásával foglalkoztak. Mivel sok időt töltök a kádban, teljes mértékben megérte a befektetés. Ezzel együtt minden tiszteletem az apámé, aki mindezt lehetővé tette számomra: semmivel, egy halász fiaként kezdte, maga csinálta meg a szerencséjét. Nem számít, mit teszek hátralévő életemben, az ő teljesítményével semmi nem ér fel" - idézi az Új Ász a milliárdos csemetét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 15. 11:02, szombat | Bulvár

Egyszülős Központ: 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül a gyerekeit

Az utóbbi évtizedben jelentősen nőtt az egyedülálló apák száma Magyarországon: a felmérések szerint 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül gyerekeit - közölte az Egyszülős Központ szombaton az MTI-vel.

2024. Június 08. 09:17, szombat | Bulvár

Virrasztás Tompos Kátya emlékére Budapesten

2024. Június 01. 08:15, szombat | Bulvár

Cápa a Balatonban? Egy Tiktot videó keltett riadalmat, volt, aki a nyaralását is lemondta

Az elmúlt napokban hatalmas port kavart egy videó, amelyen állítólag egy cápa hátuszonya látható a Balaton vizében – írja a sonline.hu.

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Bulvár

Helikopter-emlékművet avattak Veszprém mellett