Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Január 21. 15:35, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Két mosdót is felújított a Baumit a Zsigmondy Vilmos Gimnáziumban

Két mosdót is felújított a Baumit a Zsigmondy Vilmos Gimnáziumban

A Baumit iskolai mosdófelújításai tovább folytatódnak Dorogon.

A Baumit az elmúlt években több millió forint értékben újíttatta fel három oktatási intézmény nyolc mosdóhelyiségét cégközpontjának városában, Dorogon. A program legutóbbi állomása a Dorogi Zsigmondy Vilmos Gimnáziumban volt.

A Dorogi Zsigmondy Vilmos Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Gimnázium mosdóinak romos és elavult volt a műszaki állapota, a szivárgó csövek a falakat áztatták, a dugulások mindennaposak voltak. A felújítás során kicserélték a mára már kinyithatatlanná vált ablakokat, radiátorokat, megújult továbbá a vízvezeték rendszer, illetve új villanykapcsolókat építettek be. A csapat újravakolta és festette a falakat, a kilátszó csöveket gipszkarton mögé rejtették. Új paravánokat, szanitereket, csapokat, tükröket és a gimnázium által kiválasztott hidegburkolatot építettek be. A felhasznált anyagok és a munkadíjat teljes mértékben fedezte a Baumit által nyújtott támogatás. A kivitelezést, ahogy az eddigi Dorogon megvalósított Baumit mosdófelújításokat, Veres Szilveszter vállalkozó és csapata végezte el – közölte a cég közleményében.

Illy Gábor, a Baumit ügyvezetője a felújítások kapcsán kiemelte, hogy a vállalat társadalmi elkötelezettségének egyik alappillére a gyártói telephelyek településeihez kapcsolódó szociális intézmények és közösségi terek megújulásának támogatása. Jó példa erre a korábban megvalósult mentőállomások homlokzati hőszigetelése, és az évről-évre ismétlődő iskolai mosdóhelyiségek felújítása.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT