Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Június 23. 07:58, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Két nőt támadott meg az esztergomi szatír és rabolt is – vádemelés

Két nőt támadott meg az esztergomi szatír és rabolt is – vádemelés

Vádemelést javasolt az esztergomi rendőrség az ellen a férfi ellen, akit szexuális erőszakkal és rablással gyanúsítanak az egyenruhások. A férfi két nőt támadott meg, egyiküktől az értékeit is elvette.

Szexuális erőszak bűntett és rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya P. Károly ellen. Az esztergomi nyomozók 2013. december 12-én állították elő és hallgatták ki gyanúsítottként a 42 éves esztergomi férfit, aki a gyanú szerint 2013. október 6-án megtámadott egy fiatal hölgyet. 2013. december 6-án ugyanott ismét lecsapott, ezúttal is megpróbált a sértettel szexuális kapcsolatot létesíteni, utóbbitól viszont értékeit is elvette. P. Károly gyanúsítotti kihallgatásán tagadta a bűncselekmények elkövetését. A gyanúsítottat az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezésére az Esztergomi Járásbíróság elrendelte előzetes letartóztatását. A férfi ellen folytatott büntetőeljárást a rendőrség befejezte és június 20-án vádemelési javaslattal továbbította az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.