Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Április 04. 08:37, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Két órán belül elfogták a máriahalmi betörőket

Két órán belül elfogták a máriahalmi betörőket

Két órán belül elfogták a rendőrök a máriahalmi betöréssel gyanúsított férfit és fiatalkorú társait, akik ellen a minap vádemelési javaslattal élt a rendőrség.

Régi gáztűzhelyt és egy öntöttvas kályhát tulajdonított el egy máriahalmi családi házból az 50 éves helybéli férfi két fiatalkorú társával még november 29-én és 30-án. A férfi és egyik társa az ablakon át bemászott az épületbe, miközben társuk a ház előtt őrködött. Mindhárman tudták, hogy az ingatlan tulajdonosa nem tartózkodik a házban. A kis faluban nem kellett sokáig keresni a betörőket, többen is látták őket a bűncselekmény helyszínén. A rendőrök két órán belül elfogták és előállították őket a Dorogi Rendőrkapitányságra. A fiúk elmondták, hogy a gáztűzhelyre egy ismerősüknek volt szüksége, otthon ugyanis nem volt neki és a kályhának is hasznát tudták venni. A gyanúsítottak ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, melyet április 1-jén vádemelési javaslattal fejezett be és küldött meg a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.