Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Július 29. 18:10, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Két új, politikai tartalmú dalt adott ki Mick Jagger

Két új, politikai tartalmú dalt adott ki Mick Jagger

Két politikai színezetű szólódallal lepte meg rajongóit Mick Jagger, a Rolling Stones frontembere. A Gotta Get A Grip és az England Lost című dalok már letölthetőek - közölte a Universal Music lemezkiadó.

"A dalok a változó politikai helyzet érthetetlenségének és a félelemnek az eredményei" - idézi az énekeset a kiadó.

Arra a kérdésre, hogyan írná le a jelenlegi politikai helyzetet, Jagger a közlemény szerint úgy válaszolt: "nyilvánvalóan sok problémánk van. Hogy politikailag optimista vagyok-e? Nem".

A brit zenész az England Lost című dalról elmondta, hogy látszólag az angol futballcsapat elvesztett meccséről szól, de amikor leírta a címet, már tudta, hogy sokkal többről szól. "Arról az érzésről, hogy történelmünk nehéz pillanatait éljük. A bizonytalanságról és annak az érthetetlenségéről szól, hogy hogyan jutottunk eddig a pontig" - mondta el Jagger.

A Gotta Get A Gripről azt mondta: annak az az üzenete, hogy mindazon dolgok ellenére, amelyek most történnek, "tovább kell élned az életedet és önmagadat kell adnod".

Címkék: Dal, mick jagger, szám

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára