Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Április 29. 08:34, szerda | Helyi
Forrás: KEMRFK

Kettővel kezdték tíz betörés lett a vége – bukott a kesztölci banda

Kettővel kezdték tíz betörés lett a vége – bukott a kesztölci banda

Kettővel kezdődött, végül a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya tíz bűncselekmény elkövetésével gyanúsította meg a kesztölci négyest.

Lopás vétség és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya négy kesztölci férfi ellen. A 30 éves H. Ferencet és a 27 éves R. Gyulát 2014. december 29-én fogták el a nyomozók és hallgatták ki őket gyanúsítottként. Akkor egy bűncselekmény elkövetésével gyanúsították meg őket, a nyomozás során azonban kiderült, hogy tíz betörés írható a számlájukra és további két helybéli, a 46 éves B. István és a 20 éves K. Zsolt segítette őket.

A négy férfi azután került a rendőrök látókörébe, hogy 2014. december 22-én éjjel betörtek egy kesztölci házba. Az ingatlan ablakát törték be, majd onnan egy televíziót tulajdonítottak el. A készüléket a rendőrök megtalálták, amikor házkutatást tartottak H. Ferenc lakásán. A gyanúsítottak kihallgatásukon elismerték, hogy a szomszédos telken álló traktorból is ők tulajdonítottak el 30 liter gázolajat, máshonnan laptopot, vagy készpénzt, de loptak szerszámokat és műszaki cikkeket is. A Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ellenük folytatott büntetőeljárást lezárta és vádemelési javaslattal április 27-én megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT