Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Március 30. 16:01, szerda | Belföld
Forrás: MTI/Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Kezdődik az M44-es gyorsforgalmi út utolsó szakaszának építése

Kezdődik az M44-es gyorsforgalmi út utolsó szakaszának építése

Az M44-es Szentkirálytól az M5-ös autópályáig, Kecskemétig tartó utolsó szakaszának megépülésével teljes értékű gyorsforgalmi összeköttetés jön létre Budapesttől Békéscsabáig

- jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára szerdán Szentkirály közelében.

Mosóczi László hangsúlyozta: az M44-es gyorsforgalmi út nettó 106,9 milliárd forint összegű fejlesztéssel megvalósuló, 32,2 kilométer hosszú, kétszer két forgalmi sávos utolsó szakasza várhatóan 2025 elejére készül el.

Földi László Pest megye 12. számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője elmondta: Nagykőrös és Kocsér térségének a gyorsforgalmi úthálózatba való bekötése a jövőt jelenti.

Szeberényi Gyula Tamás Kecskemét alpolgármestere, Bács-Kiskun megye 2. számú választókerület fideszes országgyűlési képviselőjelöltje kiemelte: az elkészülő M44-es gyorsforgalmi út egyszerre jelent majd kényelmes, gyors és biztonságos autózást a közúti közlekedésben Békéscsabától egészen Kecskemétig.

Címkék: építés, út, m44

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:51, szombat | Belföld

Orbán Viktor: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán.

2024. Április 20. 09:49, szombat | Belföld

BMW-Lufthansa megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.