Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2013. Június 24. 11:38, hétfő | Helyi
Forrás: Suzuki

Ki lesz Magyarország legjobb hölgysofőrje idén?

Ki lesz Magyarország legjobb hölgysofőrje idén?

A tavalyi siker után a Magyar Suzuki idén is megrendezi hölgysofőrversenyét. A fődíj egy vadonatúj Splash, aminek még a színét is a győztes választhatja ki. Jelentkezni a www.suzuki.hu/jolvezetek oldalon lehet.

Több ezer hölgysofőr közül 2012-ben a zalaegerszegi Fekete Vivien lett Magyarország legjobb női vezetője és egy Suzuki Splash boldog tulajdonosa. A győztes így emlékszik vissza a döntőre:

A verseny részben persze játék volt, de közben komoly feladatokat kellett teljesítenünk a Splash volánjánál, ami nem is csoda, hiszen a tét is igen komoly volt: egy vadonatúj autó. Aki benevez a versenyre, ebben a kedves és ügyes kiskocsiban biztosan nem fog csalódni.”

A Suzuki tehát idén is megtartja a hölgysofőrök versenyét. A selejtezők június közepétől augusztus 24-ig zajlanak a márkakereskedésekben, az ország csaknem ötven pontján. Jelentkezni és időpontot foglalni a www.suzuki.hu/jolvezetek címen lehet. A hölgyek a kiválasztott időpontban ellátogathatnak a kiválasztott kereskedésbe, és kipróbálhatják az autót. Ezt követően három egyszerű feladatból álló feladatsort kell végrehajtaniuk a Splashsel.

Suzuki - Magyarország legjobb hölgysofőrje

Újdonság az augusztus 31-i döntő helyszíne, a versenyzők számára professzionális körülményeket biztosító korszerű tanpálya Zsámbékon. Minden részt vevő kereskedésből a két legügyesebb hölgysofőr jut a döntőbe” – mondta Ruska Viktória, a Suzuki kommunikációs vezetője.

A nevezésnél az érvényes jogosítvány megléte az egyetlen kritérium ebben az évben is. A friss jogosítvány nem akadály, ahogyan a saját autó hiánya sem. A jelentkezők Splashsel teljesítik a feladatokat a selejtezőkben, és a továbbjutók a döntőben is.

A versenyzőkre játékok, díjak, ajándékok várnak a következő hetekben a verseny facebookoldalán is, ahol a legfrissebb hírek, információk is nyomon követhetők: www.facebook.com/jolvezetek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.