Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2011. Augusztus 27. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Kibékül Vágó István és Balázs?

Kibékül Vágó István és Balázs?

A kvíz mester és az ifjú műsorvezető évekig közvetlen kollégák voltak, majd összekaptak és úgy látszott a harag végleges.

  Vágó István és Sebestyén Balázs közösen vezettek kvízműsort, és úgy látszott, baráti a viszonyuk. Később mégis kiderült, valamin összekaptak, és szóba sem álltak többé egymással. A minap Balázs a Class FM reggeli adásában megvédte Vágót, amikor arról volt szó, hogy bánt el a kvízmesterrel a TV2.

Balázs kifejtette a véleményét, melyben Vágó pártjára állt. Az azóta visszavonult tévés egy közösségi oldalon, nyilvánosan köszönte meg Balázsnak, hogy kiállt mellette. Talán ez az első lépés a békülés felé?

Címkék: vágó istván

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.