Városlista
2023. március 21, kedd - Benedek, Bence, Miklós

Hírek

2012. Március 31. 14:17, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Kicsinálják a börtönben Damut

Kicsinálják a börtönben Damut

Üzentek a rabok a négy és fél év börtönbüntetésre ítélt színésznek.

Egy volt elítélt szerint Damu Roland rengeteg kellemetlenséggel számolhat majd a fegyintézetben. A neve elhallgatását kérő börtönviselt szerint a színész gyenge jellem, hiszen egy vagány nem bántja a nőket. "Bent nem szeretik, ha valaki a gyengékkel keménykedik, így egymás között is különbséget tesznek. Biztos vagyok abban, hogy nem bánnak majd vele kesztyűs kézzel" - vélekedett a Star magazinnak.

Meglátása szerint Damu nem tud szembenézni a rá kiszabott büntetéssel, ezért hamarabb lesz öngyilkos, vagy megpróbál megszökni a rácsok elől. Ám ha bekerül, sokáig alárendelt szerepben lesz, addig pedig el kell viselnie a lelki terrort, vagy éppenséggel az olykor megalázó helyzeteket, mint például eleinte a rangidősek mindig el fogják venni a kintről érkezett csomagját. "A régi fegyenctársam kifejezetten szeretné, ha hozzájuk kerülne, hogy móresre tanítsák. (...) Aki nőket vagy gyerekeket bántalmaz, bent egy senki. Nem tisztelik, csak megalázzák" - figyelmeztette Damut az egykori rab.

A színész tehát nem hiába fél. Sokan biztosra veszik, hogy a legutóbbi rosszullétet is ezért játszotta meg, míg mások szerint inkább arról lehet szó, hogy a stresszhelyzet kikészítette Damut. Nem valószínű azonban, hogy emiatt sikerül elhalasztani a sztár börtönbevonulását.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 02. 06:42, csütörtök | Bulvár

Londoni rezidenciájuk elhagyására kérte Harry herceget és feleségét az udvar

A windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő nagy-britanniai otthonuk, a Frogmore Cottage elhagyására kérte az udvar Harry herceget és amerikai feleségét, Meghan hercegnőt - közölte a házaspár szóvivője.

2023. Február 20. 12:29, hétfő | Bulvár

Hiányzott egy LEGO darab, úgy megijedtek a szülők, hogy mentőt hívtak

A nagy ijedtségből aztán nevetés lett, amikor megérkeztek a mentősök.

2023. Február 08. 06:00, szerda | Bulvár

Lemondott egy szerbiai parlamenti képviselő, mert pornót nézett az ülésen

Pornót nézett a telefonján a Koszovóról szóló parlamenti ülésen a múlt héten, ezért kedden lemondott képviselői mandátumáról egy szocialista politikus Szerbiában.