Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Október 07. 07:26, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu / Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Kiderült, hogy egy 18 éves piliscsévi lányt ölt meg barátja Óbudán

Kiderült, hogy egy 18 éves piliscsévi lányt ölt meg barátja Óbudán

Megszólalt a 18 éves piliscsévi lány édesanyja a Blikknek.

A 18 éves lány holttestét az óbudai Ladik utcában találták meg szeptember 28-án. A rendőrség a 26 éves budapesti barátját gyanúsítja a gyilkossággal, akit a Tatabányai Járásbíróság lopás és magánlaksértés miatt már körözött.

A lány személyazonosságát a helyszínen nem tudták megállapítani, mivel nem voltak nála okmányok, később pedig kiderült, már megtalálása előtt 10-12 nappal halott lehetett.

A Blikk a minap újabb részleteket közölt, és megszólaltatta a lány piliscsévi édesanyját.

„Vasárnap reggel jöttek hozzánk a nyomozók azzal a hírrel, hogy megtalálták a lányom telefonját a fővárosban. Nem volt akkor még szó gyilkosságról, nem is mondták, hogy ilyen ügyben jöttek – idézte fel sírva Nikoletta édesanyja, Erzsébet. – Aztán, amikor már DNS-mintát is kértek tőlem, rájöttünk a férjemmel, hogy olvastunk előző este az óbudai gyilkosságról, ahol nem tudták azonosítani az áldozatot. Sajnos, igazunk lett, kiderült, hogy a lányom telefonja a holttest mellett volt, de az azonosításhoz kellett a DNS-em is” – mondta a lapnak az édesanya.

A lány nevelőapja, Földi Krisztián hozzátette, hogy nyár elején Niki és a gyilkossággal gyanúsított férfi rövidebb ideig élt náluk Piliscséven. Mint elmondta: erőszakos fiú volt, aztán amikor kiderítette, hogy lopásért és magánlaksértésért körözi a rendőrség, azt kérte, adja fel magát. Ehelyett a férfi a lánnyal együtt eltűnt.

A szülők szerint a lányukat nem annyira a szerelem, mint inkább a félelem tartotta a férfi mellett. Az édesanya egyszer azt is hallotta, ahogy szerelme megfenyegeti Nikolettát: ha félrelép, megöli. A férfi most egy igazoltatáson hamis adatokat mondott, ezután bukott le - írta a lap.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT