Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2013. Május 14. 10:17, kedd | Helyi
Forrás: Katasztrófavédelem

Kiemelt riasztású raktártűzhöz és súlyos balesethez vonultak a megyei tűzoltók

Kiemelt riasztású raktártűzhöz és súlyos balesethez vonultak a megyei tűzoltók

Összesen tíz esethez vonultak hétfőn a katasztrófavédelem tűzoltó egységei, a lánglovagok két tűzesetnél és hét műszaki mentésnél segédkeztek, valamint és egy téves riasztásuk is volt. Súlyos baleset az M1-es autópályán.

A katasztrófavédelem tűzoltó egységei II-kiemelt riasztási fokozatban vonultak a tatabányai Vértes Centrum Áruházhoz, ahol egy 15x6 méteres raktárban elektronikai árucikkek égtek. Az épület többi szintje füsttel telítődött. Személyi sérülés nem történt, a tűz a raktárhelyiségből nem terjedt tovább. Az esettel kapcsolatban bűncselekmény gyanúja miatt tűzvizsgálat indul – tájékoztatott a megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Kiemelt riasztású raktártűzhöz és súlyos balesethez vonultak a megyei tűzoltók

Stolczenberger Klára hozzátette, a komáromi, nagyigmándi, tatabányai egységek és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálata az M1 autópálya „B” oldal 84-es kilométeréhez is kivonult hétfőn, ahol egy cseh rendszámú Renault Master kisteherautó kamionnal ütközött. A kisteherautó rakománya gyógyszeripari alap- és segédanyag volt 5-600 kilogramm mennyiségben. A balesetben a Renault vezetője, akit a mentők a tatabányai kórházba szállítottak, súlyosan, de nem életveszélyesen sérült. A műszaki mentés idejéig teljes útzár volt érvényben. Az esettel kapcsolatban vizsgálat indult.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.