Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Április 20. 09:30, szerda | Helyi
Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Kiemelten ellenőrzi a rendőrség a 117-es számú főutat!

Kiemelten ellenőrzi a rendőrség a 117-es számú főutat!

Az elmúlt időszakban bekövetkezett halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetek miatt a 117-es számú főúton szabálytalanul közlekedők kiszűrése érdekében minden eszközt és módszert be fog vetni a jövőben a rendőrség.

Az Esztergomi és Dorogi Rendőrkapitányság kollégái 2022. április 11-én ismét pilóta nélküli állami légijárművet (drónt) vetettek be a közúti forgalom ellenőrzésére, sebességellenőrzéssel párhuzamosan. Az ellenőrzés alkalmával Tát közigazgatási területén, a 117-es számú főút lakott területen kívüli szakaszán tartottak fokozott ellenőrzést a kollégák.

Az elmúlt időszakban, a 117-es számú főúton a szabálytalanul közlekedők okozta halálos kimenetelű közlekedési balesetek miatt a rendőrség a jövőben fokozottan ellenőrzi az útszakaszt és mindent elkövet, hogy kiszűrje a szabálytalankodókat.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Balesetmegelőzési Bizottsága felhívja a közlekedésben résztvevők figyelmét arra, hogy útnak indulás előtt mindig tájékozódjanak az út-, és időjárási viszonyokról, tartsák be a követési távolságot és a sebességhatárokat, hiszen Mindenkit hazavárnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT