Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. December 02. 12:56, péntek | Helyi
Forrás: Katasztrófavédelem/InfoEsztergom.hu

"Kimenekültek" az iskolából a Dobósok

Szerencsére csupán tűzvédelmi gyakorlatot tartottak csütörtökön diákok. A tűzoltóság parancsnoka mellet a polgári védelmi felügyelő tartott oktatást és gyakorlatot a diákok számára a minap.

Az oktatás során, a közösségi szolgálatban részt vevő diákok részére, a Katasztrófavédelem rendszerét mutatta be Petró Éva alezredes. Tájékoztatást adott a katasztrófavédelem szervezetén belül a közösségi szolgálat lehetőségeiről. Az előadást Juhász Péter alezredes folytatta, aki ismertette, hogy miként kell az épületet elhagyni (kiürítés), valamint a tűz esetén betartandó magatartási szabályokra hívta fel a figyelmet.

Ezt követően az iskola igazgatója az egész intézményre kiterjedő kiürítési gyakorlatot rendelt el, mely 621-en vettek rész.

A kiürítési gyakorlat sikeres volt az iskola diákjai és tanárai 4 irányban hagyták el az épületet, ezzel is biztosítva a gyors kijutás lehetőségét.

Fotók: Esztergomi KVK

Kapcsolódó cikk:
Minden diák „kimenekült” az Árpád-házi iskolából

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT