Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. December 20. 19:32, hétfő | PR

Kirepülők, új életet kezdők, otthonkeresők

Kirepülők, új életet kezdők, otthonkeresők

Sokan kezdenek új életet a fővárosban, a legtöbben ezt nem saját lakás vásárlásával kezdik, hanem albérletbe költöznek.

Az elmúlt időszakban nagyon átrendeződött az albérletpiac, mint ahogy az élet minden területén éreztette hatását a koronavírus-járvány, így a kiadó lakások, szobák piacán is. A kereslet-kínálat a járvány kirobbanásakor felborult. A belvárosi ingatlanok 80 százalékát addig a diákok és a külföldi turisták vették ki. Azonban a járvány kirobbanása és a lezárások következtében a turisták, akik egy-két napra vagy hétre vettek ki lakást, eltűntek. És még most sem tértek vissza, hisz a járvány még mindig az életünk része.

Ez az átrendezés sok szakértő szerint jót tett az albérletpiacnak, hisz a jó lakások, szobák korábban pillanatok alatt „elkeltek”, aki nem sietett, pórul járt. Ma azonban a kínálat széles, a kereslet viszont még nem állt vissza a két évvel ezelőttire. Így folyamatosan van lehetőség kiváló minőségű, állapotú lakásra, szobára, jó áron. Ezt kínálja a Global Best Property Zrt., szerződéssel, számlával, korrekt feltételekkel. Ami manapság még mindig ritka az albérletpiacon, pedig így lenne törvényes a lakáskiadás. Nem utolsósorban azért, mert ha valaki lakhatási támogatást szeretne igényelni, ahhoz bizony számla kell.

Kiszámítható költségek, magas minőség

A kiadoszobabudapest.hu kínálata önmagáért beszél. Luxusszinten felszerelt, gépesített szobák, lakások várják itt új bérlőiket. Nem kell attól tartani, hogy a bérlők hoppon maradnak, mikor élőben meglátják az adott ingatlant. Sokan töltenek fel hamis képet a netre, és a lakást kereső csak a helyszínen szembesül a valóssággal. Itt a fotók a valóságot ábrázolják. A mindennel felszerelt, gépesített lakásokat, ahová tényleg már csak beköltözni kell.

Kiszámítható költségekkel, fix bérleti díjjal és rezsivel, ami szintén nagyon fontos egy pályakezdő fiatal számára. És hogy még mi minden az? Például, hogy ha valami elromlik, akkor ne a bérlőnek kelljen kicserélnie, javíttatnia, intézkednie. Ez itt tökéletesen működik, a szerződött partnerek azonnal megkezdik a helyreállítást. Az ügyfelek 99 százaléka elégedett a szolgáltatásokkal, ami nem csoda, hisz korrekt és megbízhatós céggel lépnek kapcsolatba.

Szoba, lakrész vagy lakás?

Az a fiatal, aki kirepül otthonról, akár azért, mert megkezdi felsőoktatási tanulmányait, akár azért, mert a munkahely vonzza a fővárosba, sokszor nem olyan ingatlant keres, ahol egyedül élhet. Aki még nem élt egyedül, annak furcsa lehet az új helyzet, sokan pedig anyagilag nem engedhetik meg maguknak azt, hogy egyedül béreljenek egy lakást.

Vagy épp úgy gondolkodnak, hogy inkább bérelnek egy szobát, vagy egy saját fürdős lakrészt, így többet tudnak megtakarítani. A minőségről azonban egyre kevesebben mondanak le, fontos, hogy egy lakás, egy szoba, ahol élünk kielégítse az igényeket, ez pedig itt maximálisan megtörténik. Ráadásul a lakótársak válogatása is egy szűrőn keresztül történik, hogy minimális legyen a konfliktusok kialakulásának kockázata.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.