Városlista
2024. március 4, hétfő - Kázmér

Hírek

2024. Február 11. 00:44, vasárnap | Helyi

Kiscsévpuszta

Kiscsévpuszta

Esküvő 2024-ben? Még vannak szabad időpontjaink! Találjátok meg álmaitok esküvői helyszínét Kiscsévpusztán!

🤍Vidéki báj, modern kényelem
Kiscsévpuszta egy varázslatos vidéki gyöngyszem, ahol az idilli természet és a nyugodt környezet összefonódik a modern kényelemmel. A hangulatos, lakott területtől távol eső majorságunk kiválóan alkalmas arra, hogy esküvőtök egyszerre legyen meghitt és lenyűgöző.


🤍Közel a természethez, közel a városhoz
Helyszínünk mindössze egy órányi autóútra található Budapesttől és fél órányira Esztergomtól, így vendégeiteknek sem kell sokat utaznia. Élvezzétek a vidéki csendet anélkül, hogy feladnátok a városi kényelmet!


🤍Minden egy helyen
Szertartás, vacsora, buli és szállás mind egy helyen, így semmire sem kell gondolnotok, csak egymásra. A nagyobb vendégsereg sem okoz gondot, akár 150 főt is képesek vagyunk fogadni. Helyben 38 személy elszállásolására van lehetőség frissen felújított, gyönyörűen berendezett, saját fürdőszobával rendelkező szobákban. A többi meghívottnak sem kell messzire mennie, hiszen Esztergom és környéke számos szálláslehetőséget kínál.


Gyertek és nézzetek szét Kiscsévpusztán, hogy titeket is magával ragadhasson a hely varázsa! Lépjetek velünk kapcsolatba még ma, és tervezzük meg együtt a Nagy Napotokat!


Ajánlatkérés és érdeklődés a kiscsevpuszta@gmail.com címen lehetséges.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 27. 12:18, kedd | Helyi

Személyi változás a Richter Gedeon Nyrt-nél

Bogsch Erik 2024. március 1. napi hatállyal lemondott a Richter Gedeon Nyrt. Igazgatóságában betöltött elnöki tisztségéről, igazgatósági tagsága megtartása mellett – közölte a vállalat február 26-án.

2024. Február 11. 00:35, vasárnap | Helyi

Legördült a gyártósorról a 4 milliomodik esztergomi Suzuki

4 millió Suzuki 32 év alatt. - adta hírül a gyár.

2024. Február 05. 08:06, hétfő | Helyi

Motorosok ütköztek

Héreg felől Bajna irányában.