Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Április 16. 08:56, kedd | Helyi
Forrás: KEMRFK

Kisgyereket rabolt egy busz Esztergomban, a rendőrök vitték vissza édesapjához

Kisgyereket rabolt egy busz Esztergomban, a rendőrök vitték vissza édesapjához

Egy ötéves kisgyermeket vitt be állampolgár az esztergomi rendőrség épületébe. Keservesen sírt és édesapját kereste. A rendőrök visszavitték szülőjéhez.

Kiderült, hogy az apuka két gyermekével a buszra kívánt felszállni. Előbb ötéves gyermekét segítette fel a járműre, majd a babakocsiban ülő kétévest tette volna fel, de a buszvezető nem vette észre a hátsó ajtónál lévő férfit, becsukta előtte az ajtót, majd kihajtott a buszmegállóból. Az apa kétségbeesve kiabált a sofőrnek, de ő nem hallotta meg, a kisgyerekkel együtt haladt a belváros felé.

A kisfiú később leszállt a buszról, a rendőrség utcájában sétálgatott zokogva, mikor egy állampolgár rátalált. A járőrök autóba ültették és elindultak vele otthona felé, de nem kellett a lakásig vinni. A fiát kereső apuka, amint meglátta a rendőrautót, integetni kezdett és megállította őket. Örömére a járőrautóból az egyenruhások mellett fia is kiszállt, így együtt folytathatták tovább útjukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.