Városlista
2021. december 5, vasárnap - Vilma

Hírek

2021. November 11. 17:08, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Kismama fotózás és esküvői Dj egy helyen? Miért ne?

Kismama fotózás és esküvői Dj egy helyen? Miért ne?

Mikor lehet kismama fotózást tartani az esküvő előtt?

A kismama fotózások általában az esküvő után jóval, otthon vagy egy csodásan berendezett műteremben zajlanak, csendes körülmények között. De nem ritka, hogy egy-egy menyasszony már gömbölyödő pocakkal áll az oltár elé és a lagziban is így mulatnak, ahol esküvői DJ-k húzzák a talpalávalót.

Az esküvőt megelőző néhány óra igazán izgalmas, hiszen a család nőtagjai és a koszorúslányok mind azon vannak, hogy minden jól sikerüljön. Felsegítik a menyasszonyra a ruháját, profi fodrász és sminkes gondoskodik a tökéletes megjelenéséről. Sokan képzelik ezeket a perceket is úgy, hogy remek kismama fotók készülnek készülődés közben, de nem tudják, hogyan valósítható meg ez az álmuk. Ekkor remek választás a lifestyle kismama fotózás! Bár ilyenkor már az esküvői fotós is ott szokott lenni, de egy profi kismama fotós egészen más megközelítéssel dolgozik.

Mint minden menyasszonynak, úgy a kismamáknak is szükségük van néhány zavartalan percre, míg feldolgozzák a készülődés élményét és ráhangolódnak a közelgő ceremóniára. Sőt, az áldott állapotban lévő hölgyeknek talán még inkább fontos ez a kis énidő, hiszen a készülődés izgalmai után jó egy kicsit megpihenni, mind a kismamának, mind a babának. Ez a kis pihenő azonban tökéletes egy csodás és meghitt kismama fotózásra, amelyen már a kész menyasszonyt mutatják meg a képek az esküvői ruhájában, gyönyörű sminkkel, frizurával és a kiválasztott kiegészítőkkel. Érdemes az esküvői DJ-től már korábban egy kisebb zenei összeállítást kérni, ami segíti oldani a készülődés okozta stresszt és abban is, hogy a kismama ellazulhasson kicsit, míg fotózzák.

A lakodalom is remek kismama fotózási helyszín

Miután vége az esküvői ceremóniának, jöhet a lakodalom, ahol szintén remek kismama fotók készülhetnek, hiszen a barátok és családtagok közül minden menyasszony kiragyog, de a várandós hölgyek még inkább. Ilyenkor az átlagosnál különlegesebb fényeket használnak a rendezők, miközben az esküvői DJ által összeállított zenére táncol újdonsült férjével, gyermeke apjával a kismama.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 04. 11:17, szombat | PR

A kompresszorvásárlás szakmai támogatója: BTK Kft.

Bár a kompresszorok egyszerű szerkezeteknek tűnnek, beszerzésük megfontolt döntést kíván. Ebben nyújthatnak segítséget a terület szakértői, ám még jobb, ha a támogatás nem csak ebben merül ki.

2021. December 03. 18:24, péntek | PR

A vállalatok javában radírozzák a Fordista-modelleket

Egy átfogó kutatás a napjainkban zajló történelmi jelentőségű változásokra világított rá.

2021. December 01. 15:23, szerda | PR

Nagycsaládos, kisbabás vendégség - így szervezd meg tökéletesen

A karácsonyi ünnepek közeledtével mindenki izgatottá válik.

2021. November 30. 17:07, kedd | PR

Költséghatékonyabbak és energiatakarékosabbak az elektromos buszok, mint a dízelek

Nemzetközi tesztprogram vizsgáztatja a magyar fejlesztésű elektromos Ikarus buszt.