Városlista
2022. május 27, péntek - Hella

Hírek

2021. November 11. 17:08, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Kismama fotózás és esküvői Dj egy helyen? Miért ne?

Kismama fotózás és esküvői Dj egy helyen? Miért ne?

Mikor lehet kismama fotózást tartani az esküvő előtt?

A kismama fotózások általában az esküvő után jóval, otthon vagy egy csodásan berendezett műteremben zajlanak, csendes körülmények között. De nem ritka, hogy egy-egy menyasszony már gömbölyödő pocakkal áll az oltár elé és a lagziban is így mulatnak, ahol esküvői DJ-k húzzák a talpalávalót.

Az esküvőt megelőző néhány óra igazán izgalmas, hiszen a család nőtagjai és a koszorúslányok mind azon vannak, hogy minden jól sikerüljön. Felsegítik a menyasszonyra a ruháját, profi fodrász és sminkes gondoskodik a tökéletes megjelenéséről. Sokan képzelik ezeket a perceket is úgy, hogy remek kismama fotók készülnek készülődés közben, de nem tudják, hogyan valósítható meg ez az álmuk. Ekkor remek választás a lifestyle kismama fotózás! Bár ilyenkor már az esküvői fotós is ott szokott lenni, de egy profi kismama fotós egészen más megközelítéssel dolgozik.

Mint minden menyasszonynak, úgy a kismamáknak is szükségük van néhány zavartalan percre, míg feldolgozzák a készülődés élményét és ráhangolódnak a közelgő ceremóniára. Sőt, az áldott állapotban lévő hölgyeknek talán még inkább fontos ez a kis énidő, hiszen a készülődés izgalmai után jó egy kicsit megpihenni, mind a kismamának, mind a babának. Ez a kis pihenő azonban tökéletes egy csodás és meghitt kismama fotózásra, amelyen már a kész menyasszonyt mutatják meg a képek az esküvői ruhájában, gyönyörű sminkkel, frizurával és a kiválasztott kiegészítőkkel. Érdemes az esküvői DJ-től már korábban egy kisebb zenei összeállítást kérni, ami segíti oldani a készülődés okozta stresszt és abban is, hogy a kismama ellazulhasson kicsit, míg fotózzák.

A lakodalom is remek kismama fotózási helyszín

Miután vége az esküvői ceremóniának, jöhet a lakodalom, ahol szintén remek kismama fotók készülhetnek, hiszen a barátok és családtagok közül minden menyasszony kiragyog, de a várandós hölgyek még inkább. Ilyenkor az átlagosnál különlegesebb fényeket használnak a rendezők, miközben az esküvői DJ által összeállított zenére táncol újdonsült férjével, gyermeke apjával a kismama.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 26. 14:36, csütörtök | PR

K&H: rekordszámú résztvevő a K&H pénzügyi vetélkedőjén

közel 10 ezer fiatal indult a K&H Vigyázz, kész, pénz! vetélkedő idei sorozatán

2022. Május 25. 08:47, szerda | PR

A SEO helye az online marketing világában

Az online marketing rendkívül izgalmas, ugyanakkor kérdőjelekkel teli mixében egyre többet hallani a SEO a fontosságáról.

2022. Május 20. 13:29, péntek | PR

Mit tehetek, ha három nap alatt kellene válaszolnom az adóhatóságnak?

A NAV sok esetben hívja fel, vagy kötelezi nyilatkozat- vagy vallomástételre, illetve különféle iratok átadására az adózókat. Ezekre tipikusan rövid, jellemzően néhány napos határidőt szokott csak biztosítani.

2022. Május 19. 12:00, csütörtök | PR

Mi mindenre jó egy ózongenerátor?

A kellemetlen szagokkal, vírusokkal és baktériumokkal folyamatosan ádáz küzdelmet vívunk, és igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a lehető legmesszebbről elkerüljük őket.