Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2011. Augusztus 15. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Kiss Orsi Horvátország szerelmese

Kiss Orsi Horvátország szerelmese

Van, akinek végigfut a hátán a hideg a családi nyaralásoktól, és van, aki egyszerűen imádja. Utóbbiak közé tartozik Kiss Orsi is, aki kérlelhetetlen magabiztossággal tálalja a legnagyobb magyar zenéket a Class FM-en.

 Kiss Orsi igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen már évekkel ezelőtt megtalálta a tökéletes kikapcsolódás és nyári feltöltődés receptjét. A Class FM műsorvezetője három éve szeretett bele a horvát tengerparti kisvárosba, Selcébe, és azóta is itt piheni ki a pörgős munkanapokat. Az idei kiruccanást azonban döcögősen indult, Orsiék ugyanis a hajnali érkezés miatt nem foglalhatták el a szállásukat, így reggelig a tengerparton gubbasztottak. A szerencsétlen időzítés mégsem árnyékolta be az első napot, hiszen végül romantikus filmbe illő napfelkeltével kezdődött el az igazi nyaralás.

"A hétköznapjaim szigorú rend szerint telnek, rengeteg munkával és edzéssel. De a nyaralás alkalmával elengedem magam, nem arra figyelek, mit eszem, csak az számít, hogy jól érezzük magunkat, semmi különleges, csak nyugalom, napfény és tenger. Az esti pizzázások miatt fel is csúszott rám egy kiló, de nem aggódom, hiszen amilyen gyorsan jött úgy el is tűnik majd" - árulta el Orsi, akit a rajongók még a tengerparton is megtaláltak.

"Napozás közben odajött hozzám egy magyar srác, és autogramot kért. Elmesélte, hogy mindig hallgatja a műsoromat, de személyesen még sosem találkoztunk. Milyen furcsa a sors, hogy Budapesttől távol futottunk össze" - tette hozzá mosolyogva Kiss Orsi, aki kipihenve és energiával teli várja ismét a hallgatókat minden vasárnap este a Class FM-en.

Címkék: nyaralás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.